Кріс НотChris Noth

Кріс Нот / Chris Noth
Народився 13 листопада 1954; Медісон, Вісконсин, США
Зріст: 187 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Кріса Нота

Праведник (2021) ... William Bishop
New York Christmas Wedding (2020) ... Father Kelly, продюсер (исполнительный продюсер)
Без вісті (2017) ... Frank Booth
Полювання на Унабомбера (2017) ... Don Ackerman
Jitters (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Chronically Metropolitan (2016) ... Christopher
White Girl (2016) ... George
Катастрофа (2015) ... James Cohen
Модна штучка (2014) ... Lee Kassell

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Нота. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Нота

Написати коментар...
Написати коментар...