Новини, в яких згадується Кріс Нот

8 червня 2023,  21:48 | Новини серіалів

Легендарна телегероїня Керрі Бредшоу готова до нового розділу свого життя в трейлері другого сезону драматично-комедійного серіалу «І просто так...», в якому повертається її давній бойфренд Ейдан Шоу. Невже вони знову будуть разом?

Читати далі...
25 березня 2023,  17:21 | Новини серіалів

Сара Джессіка Паркер поділилася фотографіями зі зйомок другого сезону серіалу «І просто так...», що показують очікуване возз'єднання Керрі Бредшоу та її колишнього Ейдана Шоу, з яким у неї давня та непроста історія.

Читати далі...
21 січня 2021,  15:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Квін Латіфа переймає естафету від Дензела Вашингтона в першому трейлері 1 сезону кримінального екшену «The Equalizer», він же «Праведник», він же «Великий прирівнювач».

Читати далі...
22 жовтня 2018,  13:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 4 серії 11 сезону науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» показує нашестя павуків і зірку серіалів «Секс у великому місті» і «Гарна дружина» Кріса Нота.

Знову опинившись в Йоркширі, Доктор (Джоді Віттакер), Райан (Тосін Коул), Яс (Мандіп Гілл) та Грем (Бредлі Волш) виявляють, що щось ворушиться серед восьминогих арахнідних жителів Шеффілда. І ролик обіцяє, що ця серія буде в дусі горору.

Прем'єра серії «Arachnids in the UK» («Арахніди у Великій Британії»), яку написав шоураннер Кріс Чібнелл і зняла Селлі Апрахаміан, відбудеться 28 жовтня.