Э.Т.А. ГофманE.T.A. Hoffmann

50%
0
50%
0

Фільмографія

Лускунчик (2018) ... сценарист (сказка)
Лускунчик і чотири королівства (2018) ... сценарист (рассказ)
Коппелія (2018) ... сценарист (новелла)
Казки Семюела Гофмана (2017) ... сценарист (рассказ)
Лускунчик і мишачий король (2015) ... сценарист (роман)
Kurumiwari Ningyou (2015) ... сценарист (роман)
Лускунчик (2014) ... сценарист (сказка)
Лускунчик (2012) ... сценарист (рассказ)
Пісочний людина (2012) ... сценарист (рассказ)
Великий балет: Прямий ефір з Москви (2010) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...