Новини, в яких згадується Аня Чалотра

12 січня 2024,  18:32 | Кастінг

Морфей вирушить на Континент! У наступному сезоні хітового фентезі «Відьмак» з'явиться новий персонаж, якого втілить зірка франшизи «Матриця» Лоуренс Фішберн.

Читати далі...
14 липня 2023,  21:25 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Netflix опублікувала трейлер другої частини 3-го сезону свого мегапопулярного фентезійного серіалу «Відьмак», що показує багато драматичних битв і натякає на прощання з Ґеральтом у втіленні Генрі Кавілла.

Читати далі...
10 червня 2023,  17:08 | Новини серіалів

«За нейтральність статуй не ставлять». Стримінгова платформа Netflix вирішила порадувати нас офіційним трейлером майбутнього сезону хітового фентезійного серіалу «Відьмак», що розповідає про пригоди хороброго відьмака Ґеральта з Рівії, якого грає Генрі Кавілл, він же Супермен.

Читати далі...
3 травня 2023,  18:20 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Netflix поділилася першим тизером та офіційним постером наступного сезону свого хітового фентезі «Відьмак», яке є адаптацією серії романів польського письменника Анджея Сапковського.

Читати далі...
5 квітня 2022,  18:44 | Новини серіалів

Наша відважна трійця знову разом! Стримінгова платформа Netflix повідомила початок зйомок 3 сезону свого хітового фентезі «Відьмак», поділившись першою фотографією з його головним тріо.

Читати далі...
29 березня 2021,  18:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix повідомила минулого тижня, що до касту другого сезону фентезі «Відьмак» приєдналося ще 7 акторів, включаючи Грема МакТавіша з трилогії Пітера Джексона «Хоббіт».

Читати далі...
8 жовтня 2020,  20:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Могутня чарівниця Йеннефер з Венґерберґа з'являється закривавленою та в ланцюгах на нових кадрах 2 сезону популярного фентезійного серіалу «Відьмак», якими поділилася стримінгова платформа Netflix.

Читати далі...
5 жовтня 2020,  18:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2 сезоні Ґеральт з Рівії отримає нові обладунки, які він демонструє на нових кадрах хітового фентезійного серіалу від Netflix «Відьмак».

Читати далі...
29 серпня 2020,  17:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскільки нашого талановитого барда Любистка не влаштувала його скромна роль в офіційному трейлері документальної стрічки «Making The Witcher», що розповість про створення серіалу «Відьмак», він вирішив змонтувати інший трейлер з собою в головній ролі.

Читати далі...
22 лютого 2020,  23:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст фентезійного серіалу «Відьмак» поповнився сімома новими акторами, в числі яких опинився Крістофер Гів'ю, він же Тормунд із «Гри престолів».

Читати далі...
15 грудня 2019,  13:29 | Новини серіалів

Сідайте зручніше. Зірка майбутнього серіалу «Відьмак» Генрі Кавілл бере до рук першу книгу з фентезійного циклу Анджея Сапковського «Останнє бажання» і читає її своїм приємним голосом цілих 5 хвилин!

В останньому очікуваному серіалі року від Netflix Кавілл втілить мисливця на монстрів Ґеральта з Рівії, який подорожує континентом, де існує багато зла. Він є мутантом, тому люди його ненавидять, але все одно наймають його, коли поруч з їхнім селом поселяється кровожерливий монстр. Проте одного разу життя Ґеральта набуває більш глибокий сенс, коли на його шляху з'являються чарівниця Йеннефер з Венгерберга (Аня Чалотра) та принцеса Цірілла (Фрейя Аллан).

Фінальний трейлер серіалу «Відьмак» вийшов декілька днів тому. Прем'єра його 1 сезону відбудеться вже на наступних вихідних, 21 грудня.

12 грудня 2019,  18:08 | Новини серіалів

Сьогодні в мережі з'явився фінальний трейлер дебютного сезону фентезійного серіалу «Відьмак», який показує масу нових сцен, включаючи фрагменти епічної битви Цінтри й Нільфгарда.

Екранізація популярного циклу романів польського письменника Анджея Сапковського розповість про пригоди хороброго відьмака Ґеральта з Рівії (Генрі Кавілл), який є мутантом і подорожує континентом, де існує багато зла, полюючи на монстрів. Він звик вести самотнє життя, але одного разу все змінюється, коли Ґеральт знайомиться з чарівницею Йеннефер з Венгерберга (Аня Чалотра) та принцесою Ціріллою (Фрейя Аллан) і разом з ними опиняється в епіцентрі масштабної війни добра та зла.

На Netflix 1 сезон серіалу «Відьмак» вийде 20 грудня.

9 грудня 2019,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився сьогодні трьома відео про створення фентезійного серіалу «Відьмак», в яких виконавці головних ролей розповідають захоплюючу історію своїх персонажів.

Читати далі...
1 листопада 2019,  00:54 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Netflix поділився повноцінним трейлером свого очікуваного фентезійного серіалу «Відьмак», який розкрив, що прем'єра його 1 сезону відбудеться 20 грудня.

Серіал «Відьмак» є екранізацією знаменитого циклу романів польського письменника Анджея Сапковського, головним героєм якого виступає відважний відьмак Ґеральт з Рівії (зірка екшену «Бетмен проти Супермена» Генрі Кавілл). Він подорожує по своєму світу і б'ється з різними монстрами, які полюють на людей, таким чином заробляючи собі на життя. Але одного разу вічний одинак Ґеральт опиняється в центрі масштабної боротьби добра зі злом і повинен обрати свій бік.

Також в трейлері з'являються чародійка Йенніфер (Аня Чалотра), його кохана, та принцеса Цірілла (Фрейя Аллан), його прийомна дочка і призначення.

20 липня 2019,  03:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишній Супермен Генрі Кавілл стає мисливцем на монстрів в першому трейлері фентезійного серіалу «Відьмак», яким щойно поділився стримінговий сервіс Netflix.

Серіал «Відьмак», в основі якого лежить цикл роману польського письменника Анджея Сапковського, розповість історію відьмака Ґеральта з Рівії (Кавілл), який подорожує своїм світом і заробляє на життя тим, що вбиває кровожерливих монстрів, які нападають на людей. Одного разу він зустрічає могутню чарівницю Йенніфер (Аня Чалотра) і стає прийомним батьком принцеси Цирілли (Фрейя Аллан), що назавжди змінює його життя.

Як вам перший погляд на пригоди Ґеральта? Прем'єра 1 сезону «Відьмака» відбудеться пізніше в 2019 році.