«Відьмак»: з'явилися перші кадри 2 сезону з Генрі Кавіллом в образі Ґеральта

5 жовтня 2020,  18:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2 сезоні Ґеральт з Рівії отримає нові обладунки, які він демонструє на нових кадрах хітового фентезійного серіалу від Netflix «Відьмак».

Стримінгова платформа Netflix вирішила скрасити наше очікування нових серій «Відьмака» за допомогою парочки дуже атмосферних кадрів за участю Ґеральта, роль якого виконує актор Генрі Кавілл.

Перший кадр показує нашого мисливця на монстрів зі спини, дозволяючи розглянути один з його мечів ближче, а на другому кадрі ми можемо побачити Ґеральта практично в повний зріст і в деталях оцінити його нові обладунки.

Задній план на кадрах завбачливо розмитий, щоб не видати деталей про сюжет даної серії, але, судячи з великої кількості каменю, присутності сходинок і темного освітлення, тут Ґеральт готується до битви з монстром в якомусь темному куточку старого замку.

Разом з Ґеральтом в майбутніх серіях повернуться чарівниця Йеннефер (Аня Чалотра), принцеса Цірілла (Фрейя Аллан) та незрівнянний бард Любисток (Джої Беті), з яким складно занудьгувати. Так що з нетерпінням чекаємо нових кадрів з їхньою участю.

Прем'єра 2 сезону «Відьмака» відбудеться в 2021 році.

4395 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: