Оновлення, в яких згадується Майкл Фассбендер

1 листопада 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фрагмент очікуваного детективного трилера «Сніговик», екранізації роману норвезького письменника Ю Несбьо. У ньому знаменитий детектив Харрі Холе (Майкл Фассбендер) та його напарниця Катріна Братт (Ребекка Фергюсон) обговорюють її особисті мотиви в розслідуванні серії вбивств, які здійснив маніяк, що залишає на місці злочину сніговиків.

Фільм Томаса Альфредсона повинен був вийти в українські кінотеатри 26 жовтня, але був знятий з прокату. Так що залишається чекати, коли він з'явиться в інтернеті.

5 вересня 2017,  14:36 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо український трейлер детективного трилера «Сніговик», який можна буде подивитися в кінотеатрах з 26 жовтня.

Детектив Харрі Холле (Майкл Фассбендер) розслідує загадкове зникнення молодої жінки. Жодної зачіпки. Жодного свідка. Єдине, що залишилось на місці злочину – червоний шарф жертви, обмотаний навколо шиї сніговика…

20 липня 2017,  03:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal Pictures представила дебютний трейлер до одного з найбільш інтригуючих та лякаючих фільмів цієї осені — детективного трилера «Сніговик», який є екранізацією роману Ю Несбе. У ньому оскарівський номінант Майкл Фассбендер та номінантка на премію «Золотий глобус» Ребекка Фергюсон втілюють поліцейських, які полюють на серійного вбивцю, що переслідує і розчленовує жінок. І, здається, їх підозрюваним буде місцевий мільйонер у виконанні володаря «Оскара» Дж.К. Сіммонса.

Понад два десятки ексклюзивних кадрів з трилеру Томаса Альфредсона ви знайдете в нашій галереї. В українські кінотеатри фільм прибуде в жовтні.

31 травня 2017,  23:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Андроїд Волтер, якого в науково-фантастичному горорі Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт» втілив Майкл Фассбендер, отримає свою воскову фігуру, яку влітку виставлять у Музеї мадам Тюссо в Лондоні. У відео, що показує створення цієї фігури, восковий Волтер вражає своєю схожістю з реальним Фассбендером. Особливо схожими у скульпторів вийшли його очі. Подивимося, яким він виявиться в результаті.

«Чужий: Заповіт» другий тиждень йде в українських кінотеатрах. Квитки на його сеанси ви знайдете в нашій афіші.

11 травня 2017,  17:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox представила досить моторошне VR-промо до науково-фантастичного трилера Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт», чия розповідь ведеться від лиця ксеноморфа, що знаходиться в тілі людини. Спершу він народжується, а після нападає на ще одного члена екіпажу. Загалом, відео не для людей зі слабкими нервами.

Український ТВ-ролик «Чужий: Заповіт» з Майклом Фассбендером та Кетрін Вотерстон дивіться тут.

4 травня 2017,  12:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український ТБ-ролик науково-фантастичного трилера «Чужий: Заповіт» з Майклом Фассбендером, Кетрін Вотерстон і Біллі Крудапом, який повідає про команду колонізаторського корабля «Заповіт». Вони прибувають на нову планету, вважаючи, що знайшли незвіданий рай. Але відео радить їм бігти звідти, куди очі дивляться.

Пролог до фільму Рідлі Скотта, який показує, що сталося після подій «Прометея», дивіться тут. Допрем'єрний показ нового «Чужого» відбудеться 7 травня в рамках Kyiv Comic Con.

27 квітня 2017,  00:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня Чужого режисер Рідлі Скотт поділився зі світом прологом до фільму «Чужий: Заповіт», який показує життя Елізабет Шоу (Нумі Рапас) та Девіда (Майкл Фассбендер) після подій «Прометея». Вона полагодила андроїда, разом вони послали в космос сигнал своїм творцям і залишилися чекати на їх прибуття.

Україна також відзначила День Чужого показами режисерської версії найпершого «Чужого», перед яким і був представлений даний фрагмент.

15 березня 2017,  00:57 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Рідлі Скотт повертається до всесвіту, який він створив у «Чужому», у новому фільмі «ЧУЖИЙ: ЗАПОВІТ» — другому розділі трилогії пріквелу, що почався з «ПРОМЕТЕЮ» і веде безпосередньо до оригінальної фантастики Скотта 1979 року.

Вирушивши на віддалену планету на дальній стороні галактики, команда колоніального корабля «Заповіт» відкриває те, що здається їм недослідженим раєм, а насправді є темним, небезпечним світом, єдиним мешканцем якого є «синтетик» Девід (Майкл Фасбендер), врятований з приреченої експедиції «Прометей».

У кінотеатрах України з 18 травня.

10 березня 2017,  20:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після вчорашнього тизера вийшов 2-хвилинний промо-ролик фільму «Чужий: Заповіт», створений у вигляді реклами андроїдів, які виробляє вигадана корпорація Weyland-Yutani. Тут на наших очах народжується Волтер — новий андроїд, якого в в шостій частині науково-фантастичної франшизи Рідлі Скотта разом з Девідом з «Прометея» втілить Майкл Фассбендер.

У вас це відео теж викликало мурашки? Побачити Волтера в дії буде можливо з 18 травня.

9 березня 2017,  21:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Невеликий промо-ролик науково-фантастичного хоррора «Чужий: Заповіт» знайомить нас з новим андроїдом Волтером, якого також зіграє Майкл Фассбендер. І якщо вам його Девід здавався моторошним, то почекайте, поки зустрінете Волтера.

Другий трейлер сиквела Рідлі Скотта дивіться тут.

1 березня 2017,  19:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий повноцінний трейлер продовження науково-фантастичної франшизи Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт» спершу показує Майкла Фассбендера, Кетрін Вотерстон та їх команду, які бродять по пшеничному полю і з подивом відзначають, що на цій планеті не чути ні птахів, ні звірів, а потім починається справжній хоррор, а в кінці з'являється лютий ксеноморф, який нападає на космічний корабель.

Перший фрагмент з фільму, де команда корабля «Заповіт» влаштовує вечірку, дивіться тут.

23 лютого 2017,  16:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда космічного корабля «Заповіт», який відправляється в науково-фантастичному хоррорі Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт» на далеку колоніальну планету, чекає в першому фрагменті фільму, коли їх захворівший капітан у втіленні Джеймса Франко йде спати, й влаштовує веселу вечірку, не підозрюючи, що вона буде для багатьох з них останньою.

Разом з Франко тут можна побачити Кетрін Вотерстон, Майкла Фассбендера, Біллі Крудапа, Денні МакБрайда та Кармен Еджого.

19 лютого 2017,  21:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Довгоочікувана музична драма Терренса Маліка «Пісня за піснею» («Невагомість») обзавелася першим трейлером, де щастя закоханих героїв Райана Гослінга та Руні Мари затьмарює поява на горизонті Майкла Фассбендера, який в цей час крутить роман з Наталі Портман, створюючи один великий любовний чотирикутник.

У фільмі також повинні з'явитися Крістіан Бейл, Кейт Бланшетт, Хейлі Беннетт та Бойд Холбрук.

4 січня 2017,  16:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер пригодницького екшену «Кредо вбивці» присвячений життєвому шляху головного героя Каллума Лінча, якого грає Майкл Фассбендер. Його вважають живим доказом того, що існує зв'язок між спадковістю та злочинною поведінкою. І тепер він буде проживати життя свого небезпечного предка, який, на думку доктора Софії Райккін у втіленні Маріон Котійяр, і зробив його таким, яким він є зараз.

Дізнатися більше про таємні організації «Кредо вбивці», яке вже завтра виходить в кінотеатрах, ви можете завдяки даній фічуретці.

27 грудня 2016,  15:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому зірки «Людей Ікс» Майкл Фассбендер і Джеймс МакЕвой познайомилися на «Шоу Грема Нортона» з кумедним і вельми відвертим фан-артом з Магніто й Чарльзом Ксавьером. За щасливим збігом обставин — вихід «Кредо вбивці» та вихід «Спліту» — актори знову прийшли на це шоу, і тепер вже самі створили свій фан-арт за заявками шанувальників.

Побачити Фассбендера в «Кредо вбивці» можна буде з 5 січня. «Спліт» з МакЕвоєм вийде в кіно 26 січня.