Нумі РапасNoomi Rapace

Нумі Рапас / Noomi Rapace
Народилася 28 грудня 1979; Худіксвалль, Швеція
Зріст: 163 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Нумі Рапас

The Secrets We Keep (2020) ... Maja
Lamb (2020) ... Maria
Мій янгол (2019) ... актриса
Close (2019) ... Sam Carlson, продюсер (исполнительный продюсер)
Джек Раян (2018) ... Harriet «Harry» Baumann
Bruce Lee and the Outlaw (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Стокгольмський синдром (2018) ... Bianca Lind
Яскравi  (2017) ... актриса
Alien: Covenant - Advent (2017) ... Dr. Elizabeth Shaw

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Нумі Рапас. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Нумі Рапас

Написати коментар...
Написати коментар...