Джордж ГаллоGeorge Gallo

50%
0
50%
0

Фільмографія

Янгол помсти (2021) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Афера по-голлівудськи (2020) ... режисер, сценарист
Погані хлопці назавжди (2020) ... сценарист (персонажи)
Отруйна троянда (2019) ... режисер
Містер Олімпія (2018) ... режисер, сценарист
Persephone: Pictures at the End of the World (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...