Девід СілверманDavid Silverman

Девід Сілверман / David Silverman
Народився 15 березня 1957
50%
0
50%
0

Фільмографія

Пончари: Глобальне заокруглення (2021) ... Cyclops / Donut store clerk, режисер
Данканвілль (2020) ... продюсер (продюсер-консультант)
Planet of the Couches (2016) ... режисер
Сiмпсони: Найдовший день (2012) ... режисер
Обитель брехні (2012) ... David Silverman
Фестиваль «Дорожня пригода» (2008) ... Director, 'Maggie Simpson in 'The Longest Daycare'
Сімпсони. У кіно (2007) ... режисер
Корпорація Монстрів (2001) ... актор, режисер
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...