Дженніфер СoндерсJennifer Saunders

Дженніфер Сoндерс / Jennifer Saunders
Народилася 12 липня 1958
Зріст: 166 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Смерть на Нілі (2022) ... Marie Van Schuyler
Чи не романтично це? (2019) ... Natalie's Mom
Долина мумі-тролів (2019) ... Mymble
Патрік (2018) ... актриса
Grandpa's Great Escape (2018) ... Miss Dandy
Віяло леді Віндермір (2018) ... Duchess Of Berwick
Comedy Gold: TV Funniest Ever Sketches (2017) ... актриса
Співай! (2016) ... Nana
Гарно жити не заборониш (2016) ... Edina, продюсер (исполнительный продюсер)
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...