Галь Гадот, Армі Гаммер, Емма МакКей і Кеннет Брана в трейлері фільму «Смерть на Нілі»

19 серпня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний детектив Еркюль Пуаро у втіленні Кеннета Брани готовий розслідувати наступний заплутаний злочин в трейлері кінострічки «Смерть на Нілі», яким щойно поділилася компанія 20th Century Studios.

Продовження хітової детективної драми «Вбивство у Східному експресі» покаже, як бельгійський сищик Еркюль Пуаро відправляється у відпустку в Єгипет для гламурного круїзу по річці Ніл, але цей круїз швидко перетворюється на жахливі пошуки вбивці, коли медовий місяць ідеальної пари трагічно обривається. Ця історія неприборканої пристрасті та сильних ревнощів, яка розвивається на тлі епічних ландшафтів, як широкі пейзажі пустелі та величні піраміди Гізи, показує космополітичну групу бездоганно одягнених мандрівників у досить зловісних поворотах подій, щоб глядачі гадали до шокуючої фінальної розв'язки.

У трейлері Пуаро зазначає, що він за своє життя детектива розслідував багато злочинів, але «цей злочин змінив його душу».

Компанію Брані, який також виступає режисером сиквела пригод Пуаро, в кадрі складуть зірка блокбастера «Диво-жінка» Галь Гадот, зірка драми «Назви мене своїм ім'ям» Армі Гаммер, зірка серіалу «Статеве виховання» Емма МакКей, номінантка на премію «Оскар» Аннетт Бенінг, зірка серіалу «Гра престолів» Роуз Леслі, зірка блокбестера «Чорна пантера» Летішія Райт, зірка серіалу «Гравці» Расселл Бренд, зірка серіалу «Вікарій з Діблі» Дон Френч, зірка серіалу «Красиво жити не заборониш» Дженніфер Сондерс та зірка серіалу «Доктор Хто» Софі Оконедо.

Також у сиквелі повернеться Том Бейтман в образі мсьє Бука.

Разом з трейлером був представлений і тизер-постер фільму «Смерть на Нілі», який дуже схожий на тизер-постер «Вбивства у Східному експресі», тільки тут кривавий дим виходить з труби пароплава, а не паротяга.

Прем'єра фільму «Смерть на Нілі» очікується 22 жовтня.

1468 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: