Александр СкарсгардAlexander Skarsgård

Александр Скарсгард / Alexander Skarsgård
Повне ім'я: Alexander Johan Hjalmar Skarsgård
Народився 25 серпня 1976; Стокгольм, Швеція
Зріст: 193 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Александра Скарсгарда

Годзілла проти Конга (2020) ... актор
Наслідки (2019) ... Stefan Lubert
Flarsky (2019) ... актор
Маленька барабанщиця (2018) ... Becker
Притримай темряву (2018) ... Vernon Slone
Операція «Колібрі» (2018) ... Anton Zaleski
Tumi: Latitude (2018) ... актор
Німий (2018) ... Leo
It's Supposed to be Easy (2017) ... продюсер (сопродюсер)
Велика маленька брехня (2017) ... Perry Wright

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Александра Скарсгарда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Александра Скарсгарда

Написати коментар...
Написати коментар...