Александр СкарсгардAlexander Skarsgård

Александр Скарсгард / Alexander Skarsgård
Повне ім'я: Alexander Johan Hjalmar Skarsgård
Народився 25 серпня 1976; Стокгольм, Швеція
Зріст: 193 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Александра Скарсгарда

Flarsky (2019) ... актор
Маленька барабанщиця (2019) ... Becker
Притримай темряву (2018) ... актор
Німий (2018) ... Leo
The Aftermath (2018) ... Stefan Lubert
Fever Heart (2018) ... актор
It's Supposed to be Easy (2017) ... продюсер (сопродюсер)
Велика маленька брехня (2017) ... Perry Wright
Легенда про Тарзана (2016) ... John Clayton / Tarzan
Війна проти всіх (2016) ... Terry Monroe

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Александра Скарсгарда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Александра Скарсгарда

Написать комментарий...
Написать комментарий...