Джуліан ШнабельJulian Schnabel

Джуліан Шнабель / Julian Schnabel
Народився 26 жовтня 1951
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джуліана Шнабеля

Ван Гог. На порозі вічності (2018) ... режисер, сценарист, монтажер
Джуліан Шнабель: Приватний портрет (2017) ... актор, продюсер (исполнительный продюсер)
Dennis Hopper: Uneasy Rider (2016) ... актор
Мірал (2010) ... режисер
В будинку з Пітером Бартом і Пітером Губером (2009) ... актор
Берлін (2007) ... режисер
Скафандр і метелик (2007) ... режисер
Зображення Джуліана Шнабеля

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джуліана Шнабеля. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джуліана Шнабеля

Написати коментар...
Написати коментар...