Оскар АйзекOscar Isaac

Оскар Айзек / Oscar Isaac
Народився 9 березня 1980; Гватемала
Зріст: 174 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Оскара Айзека

Дюна (2021) ... Duke Leto Atreides
Родина Адамсів 2 (2021) ... Gomez Addams
Big Gold Brick (2020) ... Anselm, продюсер (исполнительный продюсер)
Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019) ... Poe Dameron
Родина Адамсів (2019) ... Gomez Addams
Потрійний кордон (2019) ... Santiago «Pope» Garcia
Людина-павук: Навколо всесвіту (2018) ... Interesting Person #1
Зоряні війни: Опір (2018) ... Poe Dameron
Життя, яке воно є (2018) ... Will

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Оскара Айзека. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Оскара Айзека

Написати коментар...
Написати коментар...