Оскар АйзекOscar Isaac

Оскар Айзек / Oscar Isaac
Народився 9 березня 1980; Гватемала
Зріст: 174 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Оскара Айзека

Дюна (2021) ... Duke Leto Atreides
Родина Адамсів 2 (2021) ... Gomez Addams
Beirut: An MCC Virtual TV Event (2020) ... Torch
Big Gold Brick (2020) ... Anselm, продюсер (исполнительный продюсер)
Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019) ... Poe Dameron
Родина Адамсів (2019) ... Gomez Addams
Потрійний кордон (2019) ... Santiago «Pope» Garcia
Людина-павук: Навколо всесвіту (2018) ... Interesting Person #1
Зоряні війни: Опір (2018) ... Poe Dameron

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Оскара Айзека. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Оскара Айзека

Написати коментар...
Написати коментар...