Махершала АліMahershala Ali

Махершала Алі / Mahershala Ali
Народився 16 лютого 1974; Окленд, Каліфорнія, США
Зріст: 187 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Махершала Алі

Невразливий (2021) ... Titan
Аліта: Бойовий ангел (2019) ... Vector
Людина-павук: Навколо всесвіту (2018) ... Uncle Aaron
Зелена книга (2018) ... Dr. Donald Shirley
Товариш детектив (2017) ... Coach
Moonlight: Ensemble of Emotion - Making Moonlight (2017) ... актор
89-а церемонія вручення премії «Оскар» (2017) ... актор
Приховані фігури (2016) ... Colonel Jim Johnson
Люк Кейдж (2016) ... Cornell «Cottonmouth» Stokes
The Realest Real (2016) ... The Minister

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Махершала Алі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Махершала Алі

Написати коментар...
Написати коментар...