Новини фільмів, в яких згадується Махершала Алі

31 липня 2023,  07:01 | Новини фільмів

Кінокомпанія Marvel Studios запланувала на 2025-й рік прем'єри одразу двох гучних рімейків: «Блейд» та «Фантастична четвірка», хоча пошуки акторів на роль цієї знаменитої четвірки супергероїв все ще тривають.

Читати далі...
8 листопада 2022,  07:02 | Новини фільмів

Супергеройський екшен «Блейд» мав вийти на великі екрани у 2023 році, проте проєкт знову залишився без режисера, тож його прем'єра була перенесена на 2024 рік.

Читати далі...
21 квітня 2020,  02:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році Marvel Studios підвели жирну риску своїм епічним блокбастером «Месники: Завершення», де ми назавжди попрощалися з кількома ключовими супергероями. Але у нас все ще залишилася вражаюча команда, яка рано чи пізно збереться разом, щоб врятувати Землю чи всесвіт від нової масштабної загрози в наступному груповому фільмі.

Читати далі...
7 квітня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адаптація коміксів «Блейд» з лауреатом премії «Оскар» Махершалою Алі в головній ролі є одним з найбільш очікуваних проектів Marvel Studios. Чекати його доведеться довго, але новий фан-арт, який показує Алі в цьому легендарному образі, підтверджує, що наше очікування буде того вартим.

Читати далі...
19 лютого 2019,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець «Аватара​» Джеймс Кемерон представляє новий ексклюзивний фрагмент науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел», який показує видовищне і небезпечне змагання з моторболу.

Події екранізації знаменитої манги Юкіто Кісіро «Аліта: Бойовий ангел» розвиваються в майбутньому, де існують кіборги, і головна героїня Аліта (Роза Салазар) є однією з них. Її знаходить на звалищі і повертає до життя доктор Ідо (Крістоф Вальц), і поки вона шукає своє місце в світі, він намагається всіляко її підтримувати та оберігати. У новому фрагменті Аліта вирішує взяти участь в популярному в майбутньому виді спорту моторболі, в якому змагаються кіборги, і перед самим початком Ідо повідомляє їй, що все це підстава, організована лиходієм Вектором (Махершала Алі), і що інші учасники перегонів будуть прагнути її вбити. Але для цього їм доведеться зловити Аліту, а зробити це зовсім не просто.

Квитки на сеанси «Аліта: Бойовий ангел» ви знайдете в нашій афіші.

26 грудня 2018,  18:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Окрім шести Людей-павуків, у супергеройському анімаційному екшені «Людина-павук: Навколо всесвіту» з'являється декілька класичних лиходіїв із коміксів Marvel.

Актор Лів Шрайбер, який є голосом кримінального боса Вілсона Фіска, відомого як Кінгпін, повідомляє в даній фічуретці, що разом з його лиходієм Люди-павуки Майлз Моралес (Шамеік Мур), Пітер Б. Паркер (Джейк Джонсон), Гвен Стейсі (Гейлі Стайнфелд), Свин-павук (Джон Мулейні), Нуар-павук (Ніколас Кейдж) та Пені Паркер (Кіміко Гленн) будуть битися із Зеленим гобліном (Йорма Такконе), Бродягою (Махершала Алі) та Скорпіоном (Хоакін Косіо). Який з них вам сподобався найбільше?

Якщо ви раптом ще не подивилися цей номінований на «Золотий глобус» мультфільм, то купуйте квитки на сеанси «Людина-павук: Навколо всесвіту» на нашому сайті і вперед в найближчий кінотеатр.

17 грудня 2018,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери науково-фантастичних картин «Ґодзілла: Король монстрів» і «Аліта: Бойовий ангел», супергеройського трилера «Скло», 3 сезону антології «Справжній детектив» і новорічного спецвипуску серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
14 листопада 2018,  02:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер науково-фантастичного екшену «Аліта: Бойовий ангел» повідомляє, що його світова та українська прем'єри переїхали з грудня на 14 лютого 2019 року.

Режисер Роберт РодрігесМісто гріхів», «Діти шпигунів») і сценарист Джеймс КемеронТитанік», «Аватар») представляють нову епічну пригоду з часткою надії та натхнення. Коли молода жінка-кіборг Аліта (Роза Салазар) приходить до тями, то не може згадати, хто вона в цьому небезпечному світі майбутнього. Її бере до себе і лагодить доктор Ідо (Крістоф Вальц), який бачить, що під покинутою кіборгською оболонкою існують серце і душа. Поки Аліта вчиться жити новим життям на оманливих вулицях Залізного міста, вона зустрічає нового друга Г'юго (Кієн Джонсон), який пропонує їй допомогу. Разом вони відкривають, що Аліта володіє унікальними здібностями, яких бояться люди при владі, і ті незабаром відкривають на неї полювання.

У фільмі також зіграють Дженніфер Коннеллі, Ейса Гонсалес, Ед Скрейн, Махершала Алі, Мішель Родрігес, Лана Кондор та Джекі Ерл Хейлі.

2 вересня 2018,  23:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей тиждень порадував нас новими трейлерами до фантастичного екшену «Хижак», байопіку «Перша людина», фентезійного горору «Суспірія», комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3» і трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», а також першим трейлером 3 сезону серіалу «Справжній детектив» і новими трейлерами серіалів «Зачаровані» та «Рівердейл».

Читати далі...
19 серпня 2018,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та пригодницького фільму «Робін Гуд», повноцінний трейлер картини Гаспара Ное «Екстаз» і фінальний трейлер української фантастики «Бобот та Енергія Всесвіту», чия прем'єра відбудеться наприкінці серпня.

Читати далі...
15 серпня 2018,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal представила офіційний трейлер драматичної картини «Зелена книга», де Вігго Мортенсен стає водієм Махершали Алі.

Коли темношкірий піаніст світового класу Доктор Дон Ширлі (Алі) наймає італійсько-американського вишибалу Тоні Ліпа (Мортенсен) в якості свого водія на час концертного туру по провінційним містам півдня США у 1960-х роках, вони повинні покладатися на «Зелену книгу», гід по деяких громадських місцях, які безпечні для афроамериканців. Стикаючись з расизмом і небезпекою, як і з несподіваною людяністю та гумором, Дон і Тоні повинні відкинути геть свої відмінності, щоб вижити і досягти успіху в цій знаковій подорожі, яку вони запам'ятають на все життя.

Світова прем'єра фільму Пітера Фарреллі, де також зіграє Лінда Карделліні, відбудеться у грудні. Поки невідомо, чи добереться «Зелена книга» до кінотеатрів України.