Денніс КвейдDennis Quaid

Денніс Квейд / Dennis Quaid
Повне ім'я: Dennis William Quaid
Народився 9 квітня 1954
Зріст: 183 см
50%
1
50%
1

Фільмографія Денніса Квейда

Merry Happy Whatever (2019) ... Don, продюсер (исполнительный продюсер / продюсер)
Мідвей (2019) ... William «Bull» Halsey
Secrets in the Sky: The Untold Story of Skunk Works (2019) ... Kelly Johnson
Подорож хорошого пса (2019) ... Ethan
Незваний гість (2019) ... Charlie Peck
Рідня (2018) ... Hal Solinski
Можна тільки уявити (2018) ... Arthur
Життя і мета собаки (2017) ... Adult Ethan
Божевільні сімейки (2017) ... Head Ranger

Біографія Денніса Квейда

Денніс Куейд народився в Х'юстоні (Houston, Texas, USA), американський актор. Учився в школі Беллейр й університеті штату Х'юстон. Молодший брат актора Ренді Куейд, з яким виступав в «внебродвейской» постановці «Дійсний Захід» (1984).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Денніса Квейда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Денніса Квейда

Написати коментар...
Написати коментар...