Новини фільмів, в яких згадується Денніс Квейд

23 вересня 2022,  19:12 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Animation представила офіційний трейлер своєї наступної анімаційної пригоди, що отримала назву «Незвичайний світ». І ви вже можете подивитися його з українським дубляжем, який підтверджує, що цей мультфільм незабаром вийде в український прокат.

Читати далі...
12 жовтня 2019,  17:03 | Новини фільмів

Акторский склад військового фільму Роланда Еммеріха «Мідвей» позує для ретро-портретів своїх персонажів на нових персональних постерах.

Читати далі...
10 червня 2019,  14:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений український ТБ-ролик сімейної драми «Подорож хорошого пса» нагадує, що фільм виходить у прокат вже в цей четвер, 13 червня.

Драматична картина режисера Гейл Манкусо буде продовженням фільму «Життя і мета собаки». Доля подарує відважному псу Бейлі (Джош Гад) нову мету стати справжнім другом і захисником для СіДжей (Еббі Райдер Фортсон/Кетрін Прескотт), онуки свого господаря Ітана (Денніс Квейд). Для цього пес знову відправляється в захоплюючу пригоду, яка розповість про любов і дружбу, відданість і надію.

Квитки на сеанси «Подорож хорошого пса» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

30 січня 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася трейлером своєї нової сімейної драми «Подорож хорошого пса», яка є сиквелом фільму «Життя і мета собаки», що вийшов у 2017 році.

Пес Бейлі (голос Джоша Гада) живе щасливим життям на мічиганській фермі свого власника Ітана (Денніс Квейд) та його дружини Ханни (Марг Гельгенбергер) та з задоволенням грає з маленькою онукою Ханни СіДжей. Одного разу мама СіДжей Глорія (Бетті Гілпін) забирає дівчинку з ферми у місто, і Бейлі дає собі обіцянку, що знайде її в своєму наступному житті. Пес перероджується і стає цуценям вже більш дорослої СіДжей (Еббі Райдер Фортсон/Кетрін Прескотт). І, щоб не трапилося, він завжди буде повертатися до своєї нової власниці.

Українська прем'єра фільму Гейла Манкусо «Подорож хорошого пса» відбудеться влітку, 13 червня.

20 серпня 2015,  17:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем первый кадр с Кейт Бланшетт и Робертом Редфордом в биографической драме «Правда».

Дебютная режиссерская работа сценариста Джеймса Вандербилта «Правда» является байопиком, который покажет ведущего новостей Дэна Рэтнера во время его последних дней на программе CBS News. Он транслировал фальшивое сообщение о том, как тогдашний президент Джордж Буш пользовался привилегиями и семейными связями, чтобы избежать участия во Въетнамской войне. Это сообщение стоило Рэтнеру и главе канала CBS Мэри Мейпс работы.

Скандал случился менее, чем за две месяца до президентских выборов 2004 года. Тогда в руки Мейпс попали документы, предположительно принадлежавшие командиру Буша подполковнику Джерри Б. Киллиану, которые включали в себя критику несения службы Бушем в Национальной гвардии в 1970-х годах. Аутентичность документов не была установлена, и впоследствии они оказались подделкой.

Байопик основан на мемуарах Мэри Мейпс «Правда и долг».

На фотографии можно увидеть Бланшетт и Редфорда в образах этих двух известных журналистов. Вполне вероятно, что за такую роль Бланшетт может вновь оказаться в числе номинантов на «Оскар».

Каст фильма включает в себя Тофера ГрейсаЭлизабет МоссДенниса Куэйда и Брюса Гринвуда.

Пока известна только дата выхода в прокат «Правды» в США – 16 октября.