Дейв БатістаDave Bautista

Дейв Батіста / Dave Bautista
Народився 18 січня 1966; Вашингтон, округ Колумбія, США
100%
3
0%
0

Фільмографія Дейва Батісти

Stuber (2019) ... Vic
Месники 4 (2019) ... Drax
Остаточний рахунок (2018) ... Michael Knox, продюсер
План втечі 2 (2018) ... Trent DeRosa
Готель «Артеміда» (2018) ... Everest
Чун Тінь-Чі (2018) ... Owen Davidson, продюсер
Месники: Війна нескінченності (2018) ... Drax
Той, хто біжить по лезу 2049 (2017) ... Sapper Morton

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дейва Батісти. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дейва Батісти

Написати коментар...
Написати коментар...