Дейв БатістаDave Bautista

Дейв Батіста / Dave Bautista
Народився 18 січня 1966; Вашингтон, округ Колумбія, США
100%
3
0%
0

Фільмографія Дейва Батісти

Вартові Галактики 3 (2021) ... Drax
Дюна (2020) ... Glossu «Beast» Rabban
Мій шпигун (2019) ... JJ, продюсер
План втечі 3 (2019) ... Trent DeRosa
Месники: Завершення (2019) ... Drax
WWE Рестлманія 35 (2019) ... Batista
Чим ми зайняті у тінях (2019) ... Garrett
Водій для копа (2019) ... Vic
Майстер Z: Спадщина Іп Мана (2018) ... Owen Davidson

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дейва Батісти. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дейва Батісти

Написати коментар...
Написати коментар...