Оновлення, в яких згадується Вінс Вон

30 серпня 2017,  00:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Справжнього детектива» та «З міркувань совісті» Вінс Вон відправляється за грати в першому трейлері бойовика з елементами трилеру «Бійка в блоці 99». Він втілює колишнього боксера, який став перевізником наркотиків й опиняється у в'язниці після справи, що обернулася невдачею. Компанію Вону в фільмі складуть зірка «Декстера» Дженніфер Карпентер, а також Дон Джонсон та Марк Блукас.

Світова прем'єра «Бійки у блоці 99» відбудеться в суботу, 2 вересня, в рамках Венеціанського кінофестивалю.

12 червня 2013,  15:31 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

22 листопада цього року в українських кінотеатрах можна буде подивитися забавну комедію з Вінсом Воном. Фільм розповість історію про доброзичливого Девіда Возняка, животівшого на нудній роботі, поки його життя не перекинулося з ніг на голову. У молодості Девід зробив пожертву в банк сперми, а через двадцять років з'ясував, що за цей час встиг обзавестися 533 дітьми! Він загруз у боргах, дкинутий вагітною подружкою, а тепер ще й змушений розбиратися з 142 позовами від двадцятирічних «діток», які хочуть знати справжнє ім'я донора...

1 червня 2013,  23:51 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

13 червня виходить комедійний фільм про двох приятелів (Оуен Уїлсон, Вінс Вон), які розміняли п'ятий десяток, і яких звільнили з роботи. Переконані в тому, що до цих пір абсолютно невірно будували свою кар'єру, друзі вирішують поступити стажерами в Google і почати все з нуля. Їх суперництво з 20-річними пронозливими молодиками закінчується шаленою веселухою.

До прем'єри в українських кінотеатрах ще два тижні, тому поки пропонуємо ознайомитися з фрагментом, у якому хлопці намагаються пройти он-лайн співбесіду.

23 квітня 2013,  23:13 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явився свіженький трейлер в українській озвучці комедії з Оуеном Вілсоном і Вінсом Воном у головних ролях, прем'єра якого відбудеться 13 червня 2013 року в кінотеатрах України!

Фільм про двох приятелів, які розміняли п'ятий десяток, і яких звільнили з роботи. Переконані в тому, що до цих пір абсолютно невірно будували свою кар'єру, друзі вирішують поступити стажистами в Google і почати все з нуля. Їх суперництво з 20-річними пронирливими молодиками закінчується шаленою веселухою.