Овен ВілсонOwen Wilson

Овен Вілсон / Owen Wilson
Повне ім'я: Owen Cunningham Wilson
Народився 18 листопада 1968; Даллас, Техас, США
Зріст: 179 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Овена Вілсона

Naya Legend of the Golden Dolphin (2019) ... Zeus
Байстрюки (2017) ... Kyle
Диво (2017) ... Nate
Тачки 3 (2017) ... Lightning McQueen
Загублений в Лондоні (2017) ... Owen Wilson
Йолопи-Розбійники (2016) ... Steve
Zoolander: Super Model (2016) ... Hansel (2016)
Зразковий самець 2 (2016) ... Hansel
No Escape: Deleted Scenes (2015) ... Jack Dwyer
Zoolander Returns to the Runway (2015) ... Hansel

Біографія Овена Вілсона

Народився 18-го листопада 1968-го року в Далласі, штат Техас, США. Із самого початку свого земного шляху, Оуен ішов веселою ходою. У нього є двоє братів, старший Ендрю й молодший Люк. Можна представити, яка це була банда в дитинстві. Не дивно, що Оуена вигнали з десятого класу Академії Святого Марка і йому довелося перебратися в школу імені Томаса Джефферсона, а потім у військове училище в Нью-Мехіко. Незабаром відбулася його зустріч із майбутнім наставником у кіно й величезним другом, режисером Уесом Андерсоном – відбулася вона в Техаському Університеті в місті Остін.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Овена Вілсона. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Овена Вілсона

Написати коментар...
Написати коментар...