Дженніфер КарпентерJennifer Carpenter

Дженніфер Карпентер / Jennifer Carpenter
Народилася 7 грудня 1979; Луїсвілл, Кентуккі, США
Зріст: 174 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Дженніфер Карпентер

Внутрішній ворог (2019) ... Erica Shepherd
Закатати в асфальт (2018) ... Kelly Summer
Бетмен: Готем в газовому світлі (2018) ... Selina Kyle
Бійка в блоці 99 (2017) ... актриса
Області темряви (2015) ... Agent Rebecca Harris
Stanistan (2015) ... Marcie
Рука Диявола (2014) ... Rebekah
Секретні матеріали Месників: Чорна Вдова і Каратель (2014) ... Natasha Romanoff / Black Widow
Море вогню (2014) ... Leah Pierce
Колишні дівчата (2012) ... Kate
Відео з участю Дженніфер Карпентер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дженніфер Карпентер. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дженніфер Карпентер

Написати коментар...
Написати коментар...