Гай ПірсGuy Pearce

Гай Пірс / Guy Pearce
Народився 5 жовтня 1967; Елі, Кембріджшир, Великобританія
Зріст: 179 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Гая Пірса

Без жалю (2021) ... Secretary Clay
Мейр з Істтауна (2021) ... Richard Ryan
Alantown (2021) ... Alan Pepper
Сьомий день (2020) ... Father Peter
Бладшот (2020) ... Dr. Emil Harting
Різдвяна пісня (2019) ... Ebenezer Scrooge
Доміно (2019) ... Joe Martin
Марія – королева Шотландії (2018) ... Sir William Cecil
Безневинні (2018) ... Halvorson
Шпигунська гра (2018) ... Robert Furman

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Гая Пірса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Гая Пірса

Написати коментар...
Написати коментар...