Гай ПірсGuy Pearce

Гай Пірс / Guy Pearce
Народився 5 жовтня 1967; Елі, Кембріджшир, Великобританія
Зріст: 179 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Гая Пірса

Alantown (2021) ... Alan Pepper
Бладшот (2020) ... Dr. Emil Harting
Седьмой день (2020) ... Father Peter
Різдвяна пісня (2019) ... Ebenezer Scrooge
Доміно (2019) ... Joe Martin
Марія – королева Шотландії (2018) ... Sir William Cecil
Безневинні (2018) ... Halvorson
Шпигунська гра (2018) ... Robert Furman
Гарячі канікули (2018) ... Keith Hall
На межі божевілля (2017) ... Evan Birch

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Гая Пірса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Гая Пірса

Написати коментар...
Написати коментар...