Майкл Б. Джордан стає «Карателем» в трейлері бойовика «Без жалю»

5 березня 2021,  18:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно Майкл Б. Джордан вже грав небезпечного персонажа Еріка Кіллмонгера в супергеройському фільмі «Чорна пантера», але в новому екшені «Без жалю» він стає ще небезпечнішим, перетворюючись на Карателя з нотками Рембо.

У фільмі «Без жалю» Джордан втілює морського котика Джона Келлі (він же Джон Кларк), який пережив чимало небезпечних відряджень в гарячі точки нашої планети. Але головний удар чекав на нього вдома, коли російські солдати вбили його вагітну дружину. Бажаючи помститися за дружину та ненароджену дитину, Келлі об'єднує зусилля з колегою-котиком Карен Грір і тіньовим агентом ЦРУ Робертом Ріттером. І дуже скоро їхня місія мимоволі розкриває таємну змову, що загрожує втягнути США та Росію в тотальну війну.

Ролі Карен Грір та Роберта Ріттера виконують Джоді Тернер-СмітКвін і Слім») і Джеймі БеллРокетмен»). Також ви можете побачити в трейлері зірку торішнього супергеройського бойовика «Бладшот» Гая Пірса. Він зіграє держсекретаря Клея.

Екшен від режисера Стефано Солліма та сценаристів Тейлора Шерідана і Вілла Стейплса є екранізацією роману Тома Кленсі, що вийшов в 1993 році.

Джордан також виступає продюсером даної адаптації.

Онлайн-прем'єра бойовика «Без жалю» відбудеться 30 квітня.

1127 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: