Різ АхмедRiz Ahmed

Різ Ахмед / Riz Ahmed
Народився 1 грудня 1982; Лондон, Англія, Великобританія
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Різа Ахмеда

Assassin's Creed: Gold (2020) ... Omar Khaled
Звідки ти родом? (2020) ... Zed, продюсер, сценарист
Веном (2018) ... Carlton Drake / Riot
Брати Сістерс (2018) ... Hermann Kermit Warm
Spin The Mic (2017) ... Riz MC
Charli XCX: Boys (2017) ... Boy
Swet Shop Boys: Aaja ft. Ali Sethi (2017) ... Riz MC
ОА (2016) ... Elias Rahim

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Різа Ахмеда. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Різа Ахмеда

Написати коментар...
Написати коментар...