Перший тизер блокбастера «Веном 2» розкриває його офіційний логотип

25 квітня 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Гарді представив перший тизер свого майбутнього супергеройського блокбастера «Веном 2», який розкриває його офіційну назву.

Друга пригода репортера Едді Брока та його іншопланетного симбіота Венома буде називатися «Venom: Let There Be Carnage» («Веном: Хай буде Карнаж») на честь головного лиходія сиквела Клетуса Кессіді, також відомого як Карнаж.

Клетус є вбивцею-психопатом, якого ми у кінці першого «Венома» побачили за ґратами в гамівній сорочці, що різко контрастує з лиходієм Карлтоном Дрейком/Райотом (Різ Ахмед), який був главою успішної міжнародної корпорації Life Foundation і носив дорогі костюми.

Роль Карнажа виконає Вуді Гаррельсон, якого ви напевно знаєте завдяки іншим науково-фантастичним франшизам «Голодні ігри» та «Зомбіленд».

Також в сиквелі, режисером якого є Енді Серкіс, з'являться Мішель Вільямс (Енн Вейінг), Рейд Скотт (доктор Ден) та Наомі Гарріс (суперлиходійка Вереск).

У кінці тизер підтверджує, що прем'єра фільму «Веном 2» відбудеться в наступному році, так що в український прокат він тепер вийде 24 червня 2021 року.

2147 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: