Новини фільмів, в яких згадується Різ Ахмед

25 квітня 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Гарді представив перший тизер свого майбутнього супергеройського блокбастера «Веном 2», який розкриває його офіційну назву.

Читати далі...
18 квітня 2020,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з величезним передчуттям чекаємо релізу трейлера супергеройського екшену «Веном 2», Том Гарді вирішив показати нам веселе закулісне відео зі зйомок фінальної битви першого «Венома».

Читати далі...
22 жовтня 2018,  20:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Веном знає всі секрети Едді в новому українському ТБ-ролику науково-фантастичного екшену «Веном», який ви все ще можете застати в кінотеатрах України.

Новий фільм від творця «Ласкаво просимо до Зомбіленду» Рубена Фляйшера ґрунтується на коміксах Marvel і розповідає про репортера Едді Брока (номінант на премію «Оскар» Том Гарді), який завжди береться за резонансні теми. Об'єктом його нового розслідування стає організація Фонд життя, якою керує Карлтон Дрейк (номінант на премію «Золотий глобус» Різ Ахмед). Едді дізнається, що той проводить жахливі досліди над людьми та іншопланетними формами життя, випадково вступає в контакт з симбіотом і перетворюється на кровожерного, але веселого антигероя Венома.

У ТБ-ролику фільм Фляйшера називають «найзахопливішою кіноподією року», правда це чи ні, читайте в нашій рецензії на фільм «Веном».

30 вересня 2018,  02:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій фрагмент науково-фантастичного екшену з елементами горору «Веном» показує розгубленого головного героя Едді Брока, який вперше відбивається від поганих хлопців за допомогою суперсил симбіота.

Відважний журналіст Едді Брок (Том Гарді) ніколи не боявся небезпечних розслідувань, і робота над новою викривальною статтею привела його в таємничу організацію Фонд життя, де доктор Карлтон Дрейк (Різ Ахмед) проводить незаконні експерименти над людьми та іншопланетними організмами. Едді випадково входить до контакт з таким симбіотом і отримує суперздібності, які роблять його сильнішим і швидшим. Але разом з ними, як показує новий фрагмент, йому дістається голос у голові, який періодично пропонує відкусити голови тим, хто нападає на Едді.

Дивіться також другий фрагмент «Венома», де Едді повністю перетворюється на Венома і відбивається від спецзагону. У кіно з 4 жовтня.

Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Веном» на нашому сайті.

27 вересня 2018,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер драматичного вестерну «Брати Сістерс», в якому Хоакін Фенікс і Джон К. Райлі втілюють братів-найманців.

Нова картина режисера Жака Одіара, який зняв відзначені престижними нагородами фільми «Пророк», «Іржа та кістка» і «Діпан», відправить глядачів в Орегон 1850-х років. Братів Ілая і Чарлі Сістерса наймають, щоб вони убили золотошукача, який вкрав у їхнього боса. Раптом у Ілая трапляється особистісна криза, і він вирішує, що після цієї справи він залишить сімейний бізнес, з чим Чарлі абсолютно не згоден.

«Брати Сістерс», де також з'являться Джейк Джилленхол, Різ Ахмед, Ребекка Рут і Еллісон Толман, вийдуть в український прокат восени, 11 листопада.

27 вересня 2018,  01:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася другим фрагментом свого науково-фантастичного екшену «Веном», в якому головний герой надягає свою зубату маску і відбивається від загону спеціального призначення.

Репортер Едді Брок (Том Гарді) завжди брався за розслідування дивних речей, і нові зачіпки привели його в організацію Фонд життя (Life Foundation), яка експериментує з небезпечною іншопланетною формою життя. Едді входить в контакт з симбіотом і перетворюється на істоту на ім'я Веном, якому він повинен довіритися, якщо хоче вижити. І згідно з цим фрагментом, Веном відмінно справляється із завданням зберегти Едді життя, а ось стріляючим по них спецназівцям не позаздриш.

Дивіться також новий ТВ-ролик «Венома», який показує ще одного симбіота Ріота (Різ Ахмед). У кіно з 4 жовтня.

26 вересня 2018,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий турецький ТБ-ролик антигеройського екшену «Веном» представляє ворожо налаштованого симбіота Ріота, з яким належить битися Едді Броку.

«Веном» слідує за репортером Едді Броком (Том Гарді), який розслідує діяльність таємничої організації Фонд життя (Life Foundation), і дізнається, що в її лабораторіях проводять смертельні експерименти з людьми та іншопланетними симбіотами. Випадково увійшовши в контакт з таким симбіотом, Едді перетворюється на могутню і небезпечну істоту на ім'я Веном, і тепер йому належить зупинити керівника Фонду життя Карлтона Дрейка (Різ Ахмед), який сам перетворився на монстра Ріота.

Дивіться також перший фрагмент «Венома», де Едді задає незручні запитання під час інтерв'ю з Карлтоном. У кіно з 4 жовтня.

23 вересня 2018,  19:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Едді Брок відвідує таємничу організацію Life Foundation у першому фрагменті науково-фантастичного бойовика «Веном», яким в п'ятницю поділилася компанія Sony Pictures.

Персонаж коміксів Marvel Едді Брок (Том Гарді) завжди шукав те, що не помічає уряд, і його нове розслідування приводить в лабораторію Life Foundation, де він бере інтерв'ю у її керівника Карлтона Дрейка (Різ Ахмед). Едді вирішує поговорити з Карлтоном не тільки про космічні дослідження, а і про експерименти над людьми, і його швидко випроваджують геть. Але це не зупинить Едді, він продовжить копати і дізнається, що Карлтон експериментує з небезпечним іншопланетним симбіотом; Едді вступить в контакт з ним і перетворитися на антигероя Венома.

Дивіться також новий український ТБ-ролик фільму «Веном», де звучить пісня Емінема. У кіно з 4 жовтня.

10 вересня 2018,  00:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений український ТБ-ролик науково-фантастичного екшену від студій Sony Pictures та Marvel «Веном» пропонує відкрити в собі антигероя.

Цікавий репортер Едді Брок (номінант на премію «Оскар» Том Гарді) ніколи не боявся братися за складні і небезпечні розслідування, але ніяк не припускав, що розслідування діяльності корпорації Life Foundation та її глави Карлтона Дрейка (номінант на премію «Золотий глобус» Різ Ахмед) кардинально змінить його життя. Едді дізнається про страшні експерименти компанії, випадково вступає в її лабораторії в контакт з іншопланетним симбіотом Веномом і тепер повинен йому довіритися, якщо хоче вижити.

Гострі зуби симбіота ви можете роздивитися ближче на моторошному постері «Венома». Українська прем'єра картини Рубена Фляйшера відбудеться 4 жовтня.

3 серпня 2018,  23:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Японський постер антигеройського екшен-горору «Веном» показує голову кровожерливого іншопланетного симбіота крупним планом в профіль.

Читати далі...
1 серпня 2018,  01:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Едді Брок стикається з ще одним симбіотом в третьому офіційному трейлері фантастичного екшен-горору «Веном», який у вівторок представила кінокомпанія Sony.

Том Гарді грає репортера з коміксів Marvel Едді Брока, який, за його словами, завжди «шукав те, що упускає уряд». Так він знаходить компанію Life Foundation, якою керує Карлтон Дрейк (Різ Ахмед). Едді дізнається, що Карлтон експериментує з іншопланетним паразитом Веномом, випадково вступає з ним у контакт і перетворюється на пожираючого злочинців антигероя. Також новий трейлер дражнить нас кількома миттєвостями поєдинку Венома з іншим симбіотом, який виглядає більшим та сильнішим.

Українська прем'єра картини Рубена Фляйшера, де також зіграють Мішель Вільямс, Дженні Слейт та Вуді Гаррельсон, відбудеться восени, 4 жовтня.

13 липня 2018,  22:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Гарді об'єднується з небезпечним іншопланетним симбіотом в міжнародному трейлері фантастичного горор-екшену Рубена Фляйшера «Веном».

«Веном» буде екранізацією коміксів Marvel про репортера Едді Брока (Гарді), який змагався на робочих теренах з Пітером Паркером, відомим як Людина-павук. У своєму сольному фільмі Едді розслідує діяльність компанії Life Foundation, на чолі якої стоїть Карлтон Дрейк (Різ Ахмед). Компанія експериментує з іншопланетним симбіотом Веномом, який входить в контакт з Едді і перетворює його на одного з найвідоміших антигероїв всесвіту Marvel.

Дивіться офіційний український трейлер «Веном». У кіно з 4 жовтня.

26 травня 2018,  17:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хоакин Феникс и Джон К. Райли охотятся на Джейка Джилленхола в дебютном трейлере вестерна «Братья Систерс».

Читати далі...
8 лютого 2018,  17:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Гарді бореться зі своїми внутрішніми демонами в українському тизер-трейлері фантастичного трилеру «Веном».

«Веном» є екранізацією коміксів Marvel про репортера Едді Брока (Гарді), в якого вселяється іншопланетний паразит Веном, що перетворює його на монстра. Компанію Гарді в цій пригоді складуть Мішель Вільямс, Дженні Слейт, Вуді Харрельсон та Різ Ахмед.

Українська прем'єра кінокартини Рубена Фляйшера відбудеться 4 жовтня.