Дакота ФаннінгDakota Fanning

Дакота Фаннінг / Dakota Fanning
Повне ім'я: Hannah Dakota Fanning
Народилася 23 лютого 1994
Зріст: 166 см
71%
5
29%
2

Фільмографія Дакоти Фаннінг

The First Lady (2021) ... Susan Elizabeth Ford
В'єна і примари (2020) ... Viena
Одного разу в... Голлівуді (2019) ... Squeaky Fromme
Вісім подруг Оушена (2018) ... Penelope Stern
Hello Apartment (2018) ... режисер, сценарист (рассказ)
Алієніст (2018) ... Sara Howard
Gen: Lock (2018) ... Miranda Worth (2018-)
Будь ласка, приготуйтеся (2017) ... актриса
Зигота (2017) ... актриса

Біографія Дакоти Фаннінг

На одній церемонії маленька Дакота не могла дотягтися до мікрофону. І тоді сам Орландо Блум, що заправляв церемонією, взяв її на руки й тримав, поки вона вимовляла довгу й серйозну мову.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дакоти Фаннінг. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дакоти Фаннінг

Написати коментар...
Написати коментар...