Оновлення, в яких згадується Дакота Фаннінг

17 жовтня 2017,  18:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал TNT поділився новим трейлером своєї кримінальної драми з елементами трилера «Аліеніст», в якій зіграють Даніель Брюль, Люк Еванс і Дакота Фаннінг. Брюль в ній втілює доктора Ласло Крайцлера, який займається кримінальною психологією, Еванс — газетного ілюстратора Джона Мура, а Фаннінг — секретарку поліцейської дільниці Сару Ховард, і разом вони у 1896 році будуть розслідувати моторошні вбивства хлопчиків-повій.

Прем'єра серіалу, одну з серій якого написав режисер «Справжнього детектива» Кері Фукунага, відбудеться 22 січня 2018 року.

18 травня 2017,  23:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося атмосферний і напружений трейлер нового серіалу від режисера «Справжнього детектива» Кері Фукунаги, який називається «Аліеніст». У ньому Даніель Брюль, Люк Еванс і Дакота Фаннінг розслідують серію вбивств хлопчиків-повій, що вжахнула Нью-Йорк в 1896 році.

Своїм антуражем «Аліеніст» нагадує «Бульварні жахи» і є одним з найбільш інтригуючих серіалів майбутнього сезону.

24 червня 2016,  21:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер до режисерського дебюту Юена МакГрегора «Американська пастораль», заснованому на романі Філіпа Рота, який отримав Пулітцерівську премію. Фільм розповідає про сімейство у втіленні МакГрегора, Дженніфер Коннеллі і Дакота Фаннінг, чия ідилія порушується, коли дочка виявляється замішана в скоєнні вибуху з політичних мотивів.

У світовий прокат драма виходить 28 жовтня.