Новини нагород та премій, в яких згадується Емма Томпсон

20 лютого 2023,  23:29 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Цього року на звання Найкращий британський фільм року за версією кінопремії BAFTA претендували нові стрічки за участю Коліна Фаррелла, Флоренс П'ю, Сірши Ронан, Коліна Ферта, Емми Томпсон та багатьох інших відомих британських акторів. Хто ж з них отримав цю престижну нагороду?

Читати далі...
21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...
8 грудня 2014,  16:15 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю, 7 грудня, в Лондоні відбулася церемонія вручення нагород Премії британського незалежного кіно (British Independent Film Awards), серед переможців опинилися фільми «Гордість», «Юність», «Френк» і зірки «Шерлока» Ендрю Скотт і Бенедикт Камбербетч.

Найбільша кількість нагород BIFA цього року забрала драма «Гордість» режисера Меттью Уорчаса, що розповідає про те, як гей-активісти Великобританії допомагали шахтарям під час їх тривалого страйку Національної профспілки шахтарів в 1984 році. «Гордість» стала Кращим фільмом, і за свої ролі в ній отримали по нагороді актори Імелда Стонтон і Ендрю Скотт.

На звання Кращого британського незалежного фільму крім «Гордості» претендували «Голгофа», «Гра в імітацію», «Вільям Тернер» і «71».

Читати далі...