Ніколас КейджNicolas Cage

Ніколас Кейдж / Nicolas Cage
Повне ім'я: Nicholas Kim Coppola
Народився 7 січня 1964; Лонг-Біч, Каліфорнія, США
Зріст: 183 см
89%
8
11%
1

Фільмографія Ніколаса Кейджа

Історія лайливих слів (2021) ... актор
Країна чудес Віллі (2021) ... актор
Сімейка Крудсів: Нова ера (2020) ... Grug
Джиу-джитсу: Битва за Землю (2020) ... Wylie
Pig (2020) ... Rob, продюсер
Острів Гренд-Айл (2019) ... Walter
Ланцюг убивств (2019) ... Araña
Кокаїновий барон (2019) ... The Cook
Колір з інших світів (2019) ... Nathan Gardner

Біографія Ніколаса Кейджа

Ніколас Кейдж народився 7 січня 1964 р.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ніколаса Кейджа. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ніколаса Кейджа

Написати коментар...
Написати коментар...