Оновлення, в яких згадується Ніколас Кейдж

19 вересня 2016,  13:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У кримінальній драмі «Людина людині вовк» Ніколас Кейдж і Віллем Дефо втілюють двох колишніх зеків, яких наймають місцеві мафіозі, щоб вони викрали дитину гангстера-конкурента.

Режисером фільму виступив Пол Шредер, сценарист «Таксиста» і «Скаженого бика», які зняв Мартін Скорсезе.

5 вересня 2016,  16:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар «Оскара» Ніколас Кейдж продовжує зніматися в сумнівних проектах, і до таких тепер можна додати військовий бойовик «Крейсер», де він зіграв капітана крейсера «Індіанаполіс», що доставляв важливі частини атомної бомби в період Другої світової війни, поки його в липні 1935 року не затопили японці.

З 1196 чоловік команди приблизно 300 потонули відразу, а іншим 900 довелося боротися зі спрагою, голодом і акулами, поки їх не підібрали свої.

21 серпня 2015,  18:28 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Конгресмен Колін Прайс (Ніколас Кейдж) шалено захоплений двома речами: політикою і жінками. Після аварії на нафтовій платформі його життя повністю змінюється. Камери спостереження ловлять його з темношкірою Люсі, дружиною одного з постраждалих в аварії. Сексуальний скандал ставить під загрозу не тільки кар'єру Прайса, але і все його життя...

В кінотеатрах України і Росії з 3 вересня.

29 вересня 2014,  01:21 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

30 свіжих кадрів у величезному розмірі до нового фільму «Залишені», знятому за мотивами світового бестселера. 

Історія льотчика Рейфорда Стіла (Ніколас Кейдж), що зіткнувся під час рейсу зі зникненням кількох пасажирів прямо з салону літака. Незабаром стає відомо про випадки безслідного зникнення в інших місцях по всьому світу. Людей охоплює паніка, світ поринув в хаос і руйнування. В цей час дочка льотчика марно намагається знайти серед уламків цивілізації матір і брата. 

В кінотеатрах України і Росії фільм вийде вже на цьому тижні - з 2 жовтня.

25 вересня 2014,  09:21 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

За мотивами світового бестселера. Історія льотчика Рейфорд Стіла (Ніколас Кейдж), що зіткнувся під час рейсу зі зникненням кількох пасажирів прямо з салону літака. Незабаром стає відомо про випадки безслідного зникнення в інших місцях по всьому світу. Людей охоплює паніка, світ поринув в хаос і руйнування. В цей час дочка льотчика марно намагається знайти серед уламків цивілізації матір і брата.

В кінотеатрах України і Росії з 2 жовтня.

16 квітня 2013,  23:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Засновано на реальних подіях, що відбувалися на Алясці в 80-х роках. Всі були впевнені, що Роберт Хансен (Джон Кьюсак) - пристойний сім'янин, власник пекарні і славний мисливець. Ніхто не підозрював, що насправді він - безжалісний маніяк, який викрав і вбив більше двадцяти жінок. І тільки 17-річній Сінді Полсон вдалося втекти від вбивці. Вона наводить на слід маніяка поліцейського (Ніколас Кейдж), який починає небезпечне розслідування. Йому ніхто не вірить: Хансен - занадто пристойна людина для такого звинувачення... Але наполегливий коп знає свою справу і дійде до кінця...

У кінотеатрах України і Росії з 13 червня.

10 квітня 2013,  23:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Дівчинка з майстерністю ніндзя та безжальністю середньовічного ката плюс підліток, що не відчуває болю та має здорові амбіції, проти бандюганів, злочинців та мафії усього світу. Дарма здається, що сили нерівні. Ці двоє здатні на все, а секрет простий -- вони захищають не людство, вони захищають справедливість.

Жанр: фантастичний екшн

Режисер: Джеф ВадлоуНіколи не здавайся», «Схопити Крінґла»)

У ролях: Хлоя МоретцХранитель часу»), Ніколас КейджУчень чаклуна»), Аарон Тейлор-ДжонсонДикуни», «Анна Кареніна»), Джим КеріЗавжди кажи «Так!»)

Старт в Україні: 1 серпня 2013.

12 березня 2013,  01:37 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

21 березня на широкі українські екрани, і не менш широкі російські, виходить пригодницька комедія про доісторичні часи і першу в світі сімейку Крудсів.

Зоряний акторський склад (Ніколас Кейдж, Емма Стоун, Райан Рейнольдс, Кларк Дьюк), команда професіоналів, які працювали над такими мультфільмами, як: Мадагаскар, Шрек, Як приборкати дракона, Ліло і Стіч, Король Лев, Красуня і чудовисько і ін. говорять про велику ймовірність успіху цієї картини.

Що ж... чекати залишилося не довго, скоро ми самі зможемо скласти свою думку, а поки можна подивитися свіжий третій трейлер (правда, без перекладу, але є два попередні в російській та українській озвучці), фрагменти, локалізовані українські постери і кадри у величезному форматі для тих, хто раптом захоче роздрукувати собі на стіну.

Сьогодні вдень обіцяю так само викласти великий синопсис-статтю про цей багатообіцяючий мультфільм.