Оновлення, в яких згадується Джон Воттс

21 вересня 2017,  00:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася цікавим відео про зйомки супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому». У ньому розкриваються секрети створення епізоду, під час якого Людина-павук у втіленні Тома Голланда видряпувався на монумент Вашингтона, щоб врятувати своїх друзів. Для зйомок було збудовано цілу стіну, якою актор вертикально видирався за допомогою тросів, щоб це виглядало реалістично.

Супергеройський фільм Джона Воттса вийде у форматі Digital 26 вересня, а на Blu-ray його можна буде придбати з 17 жовтня.

6 липня 2017,  16:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому» радує запрошенням на фільм від самого Роберта Дауні мол., який грає тут ментора Пітера Паркера (Том Голланд). В український прокат кінокартина Джонатана Воттса виходить вже сьогодні, на день раніше решти світу, так що ви вже можете подивитися її в своєму улюбленому кінотеатрі.

Де знайти квитки на найближчі сеанси? Звичайно, в нашій афіші.

8 червня 2017,  18:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures продовжує ділитися крутими ТБ-роликами «Людини-павука: Повернення додому», присвяченими любові головного героя Пітера Паркера (Том Холланд) до баскетболу. У минулому відео Хеппі Хоган (Джон Фавро) послав його за закусками, але в магазині він зустрічає популярного репера DJ Khaled і своїх шанувальниць, тому повинен поспішити, якщо хоче подивитися фінал НБА в компанії Тоні Старка (Роберт Дауні мол.). Врахуйте, що це просто промо-ролик, а не фрагменти з фільму. Круто, правда?

Свіжий український трейлер супергеройського екшену Джонатана Воттса дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

2 червня 2017,  19:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий ТБ-ролик «Людини-павука: Повернення додому», присвячений фінальній грі НБА, показує, як Пітер Паркер (Том Холланд) заздалегідь прибуває на перегляд гри, влаштований Тоні Старком (Роберт Дауні мол.), але Хеппі Хоган (Джон Фавро) відправляє хлопця за закусками. І на шляху за ними він зустрічає парочку грабіжників, з якими повинен розібратися, поки гра вже йде.

Супергеройський екшен Джонатана Воттса увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа. Його нові постери з Пітером та Тоні ви знайдете тут.

29 травня 2017,  14:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася офіційною ТБ-роликом свого спергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», присвяченого вечірці Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) на честь фіналу НБА. Підготуватися до неї генію, мільярдеру, плейбою і філантропу допомагає вірний охоронець Хеппі Хоган (Джон Фавро), який вирішує, що для запрошення Стіва Роджерса (Кріс Еванс) ще занадто рано, а ось Пітер Паркер (Том Холланд) все-таки удостоюється такого запрошення. І його реакція в цей момент просто незрівнянна.

Третій трейлер супергеройского фільму Джонатана Воттса, який вийде в кіно 6 липня, ви знайдете тут.

21 вересня 2016,  15:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Людини-павука: Вечір випускників» Джонатан Воттс поділився кумедним відео, на якому Том Холленд в перерві між зйомками танцює під пісню Daft Punk «Doin 'it Right». А у підписі він запитав у братів Руссо, чи може так зробити їх Танос.

Більше відео зі зйомок супергеройського екшену нового Пітера Паркера шукайте тут.