Новини фільмів, в яких згадується Дрю Годдард

4 квітня 2024,  12:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. офіційно оголосила, що збирається зняти ще одну частину своєї хітової науково-фантастичної франшизи «Матриця», режисерами якої на цей раз не будуть сестри Вачовські.

Читати далі...
5 жовтня 2018,  19:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«У кожного є дві сторони.»

Годину тому Кріс Гемсворт поділився у соцмережах гарячим анімованим постером свого майбутнього трилера «Погані часи у „Ель Роялі“», де його персонаж позує в розстебнутій сорочці.

Новий фільм номінанта на премію «Оскар» Дрю Годдарда познайомить глядача з сімома незнайомцями, у кожного з яких є свій похмурий секрет. Вони зустрічаються в «Ель Роялі» біля озера Тахо, покинутому готелі з темним минулим. Протягом однієї доленосної ночі кожен з них отримає останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж все полетить в пекло. Гемсворт втілить одного з цих незнайомців харизматичного лідера культу Біллі Лі. Як вам він в цьому образі?

Дивіться український трейлер «Погані часи у „Ель Роялі“». У кіно з 11 жовтня.

3 жовтня 2018,  00:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес грає священика, який намагається оселитися в загадковому готелі, в дебютному фрагменті трилера «Погані часи у „Ель Роялі“».

Картина «Погані часи у „Ель Роялі“», чиї події розвиваються в 1960 роках, розповість про семеро незнайомців, у кожного з яких є страшний секрет. Вони тікають від свого минулого і в одну доленосну ніч опиняються під дахом готелю «Ель Роял», який переживає не найкращі часи. У цьому готелі кожен з них отримує останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж усі відправиться в пекло. У фрагменті персонаж Бріджеса разом з персонажами Джона Гемма та Синтії Еріво намагається заселитися в готель, і коли нарешті на ресепшені з'являється адміністратор Майлз (Льюїс Пуллман), він категорично заявляє, що священику (Бріджес) тут не місце. Але той нікуди не збирається йти.

Дивіться другий трейлер фільму «Погані часи у „Ель Роялі“», де також з'являются Кріс Гемсворт і Дакота Джонсон. В українських кінотеатрах новий триллер Дрю Годдарда можна буде побачити на наступному тижні, 11 жовтня.

29 серпня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox показала новий трейлер трилера Дрю Годдарда «Погані часи у „Ель Роялі“» за участю зірки «Месників: Війна нескінченності» Кріса Гемсворта й зірки «П'ятдесяти відтінків сірого» Дакоти Джонсон.

Гемсворт і Джонсон втілюють двох із семи таємничих незнайомців, у кожного з яких є темне минуле. В одну доленосну ніч у 1960-х роках вони опиняються в покинутому готелі «Ель Роялі», який розташований поруч з озером Тахо. Незабаром вони відкривають, що цей готель зберігає страшну таємницю, і отримують останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж усе полетить у пекло.

Решту незнайомців грають Джон Гемм, Джефф Бріджес, Кейлі СпеніЛьюїс Пуллман та Синтіа Еріво.

Побачити прибуття героїв в загадковий готель ви можете на персональних постерах фільму «Погані часи у „Ель Роялі“». У кіно з 11 жовтня.

6 липня 2018,  19:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джефф Бріджес, Кріс Гемсворт і Дакота Джонсон відправляються в загадковий готель на персональних постерах трилера «Погані часи у „Ель Роялі“».

Читати далі...
8 червня 2018,  00:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув довгоочікуваний трейлер трилера «Погані часи в „Ель Роялі“», в якому зіграли Кріс Гемсворт, Дакота Джонсон, Джон Хемм і Джефф Бріджес.

Сім незнайомців, у кожного з яких є свій похмурий секрет, зустрічаються в «Ель Роялі» біля озера Тахо, покинутому готелі з темним минулим, і протягом однієї доленосної ночі кожен з них отримає останній шанс спокутувати свої гріхи, перш ніж все полетить в пекло.

Українські глядачі зможуть побачити нове творіння режисера Дрю Годдарда, який прославився завдяки горору «Хижа в лісі» за участю Гемсворта, в жовтні.

25 травня 2015,  15:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися перші кадри з нового науково-фантастичного фільму Рідлі Скотта «Марсіанин», що демонструють, як Метт Деймон  виглядатиме, ходячи по Марсу.

Кінокартина Скотта заснована на творі письменника Енді Уіра, розповідаючого про астронавта Марка Уотні, якого після сильного шторму на Марсі команда вважала мертвим. Втрачений на чужій планеті і маючі обмежену кількість запасів, Марк повинен знайти спосіб зв'язатися з людьми. Саме його в екранізації втілює Деймон.

Режисер про головного героя свого «Марсіанина», чий опис точно підходить під перші кадри з Деймоном в новому образі:

Останнє, про що думає Марк, – це життя на Марсі. Він думає про те, як врятувати своє життя на Марсі.

Також у фільмі зіграють Кейт МараДжессіка ЧестейнКрістен УігШон БінСебастьян СтенЧіветель Еджіофор і Джефф Деніелс.

Адаптацією роману для великого екрану займався сценарист Дрю Годдард, автор фільмів «Хижина у лісі», «Всесвітня війна Z» і творець серіалу «Зірвиголова».

В український прокат «Марсіанин» імовірно вийде 26 листопада.