Роза СалазарRosa Salazar

Роза Салазар / Rosa Salazar
Повне ім'я: Роза Бьянка Салазар (Rosa Bianca Salazar)
Народилася 16 липня 1985; Британська Колумбія, Канада
Зріст: 163 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Рози Салазар

Скасування (2019) ... Alma Winograd-Diaz
Аліта: Бойовий ангел (2019) ... Alita
Пташиний короб (2018) ... Lucy
Вихователька (2018) ... Becca
Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті (2018) ... Brenda
Великий рот (2017) ... Ms. Benitez
Каліфорнійський дорожній патруль (2017) ... Ava Perez
Good Crazy (2016) ... Rosa, режисер, сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Рози Салазар. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Рози Салазар

Написати коментар...
Написати коментар...