Оновлення, в яких згадується Роза Салазар

14 листопада 2018,  15:38 | Оновлення

Представляємо третій український трейлер фільму «Аліта: Бойовий ангел».

Дія фільму відбувається у XXIV столітті. Головна героїня Аліта (Роза Салазар) приходить до тями у лабораторії доктора Ідо (Крістоф Вальц), який підібрав її на звалищі Нижнього міста. Всі її спогади втрачені, тому героїня знову вчиться жити. Доктор Ідо, попри те, що допомагає Аліті відновитися, також намагається захистити її від загадкового минулого, поки її друг не пропонує дівчині повернути спогади.

В український прокат картина «Аліта: Бойовий ангел» вийде 14 лютого 2019 року.

8 грудня 2017,  23:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox представила повноцінний трейлер екранізації манги Юкіто Кісіро «Аліта: Бойовий ангел», яку зняв культовий режисер Роберт Родрігес.

Події картини розгортаються в майбутньому. Одного разу прогулюючись по звалищі, доктор Дісон Ідо, якого втілює володар 2 премій «Оскар» Крістоф Вальц, знаходить там понівечену жінку-кіборга Аліту (Роза Салазар) і вирішує її полагодити. Але коли Аліта приходить до тями, то виявляє, що не пам'ятає свого минулого. Так починаються її пошуки загублених спогадів. Разом з ними у відео з'являються герої і лиходії у втіленні лауреатів премії «Оскар» Дженніфер Коннеллі і Махершали Алі, Еда Скрейна і Ейси Гонсалес.

Українська прем'єра «Аліти», сценаристом і продюсером якої є Джеймс Кемерон, відбудеться 19 липня 2018 року, так що чекаємо на дубльований трейлер.

8 грудня 2017,  19:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фантастика «Алита: Бойовий ангел» від режисера Роберта Родрігеса і продюсера Джеймса Кемерона обзавелася першим тизером, який повідомляє про швидке прибуття трейлера.

Відео показує незвичайні руки головної героїні Аліти (Роза Салазар), яка є кіборгом. Коли вона приходить до тями, її зустрічає доктор Дісон Ідо (Крістоф Вальц), який знайшов Аліту на звалищі та полагодив її.

Трейлер буде представлений в США вже сьогодні. У кіно фільм прибуде влітку 2018 року.

25 вересня 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

А ось прибув і український трейлер фільму «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». У ньому Томас (Ділан О'Брайен) та глейдери, які вижили, знову змушені протистояти секретній організації «П.О.Р.О.К.». Тепер вони мають битися, аби знайти ліки від смертельної хвороби, відомої як «Спалах», яка забрала життя більшої частини людства. Дружба та вірність пройдуть чергову перевірку на міцність, і ми нарешті дізнаємося, хто виживе у фінальній сутичці.

Українська прем'єра заключної частини трилогії Веса Болла, де також повернуться Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Наталі Еммануель й Роза Салазар, переїхала на 25 січня.