Том ЕллісTom Ellis

Том Елліс / Tom Ellis
Повне ім'я: Thomas John Ellis
Народився 17 листопада 1978; Кардіфф, Вельс, Велика Британія
Зріст: 191 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Тома Елліса

Чи не романтично це? (2019) ... Hot Doctor (Todd)
Люцифер (2015) ... Lucifer Morningstar
Раш (2014) ... William P. Rush
Штам (2014) ... Rob Bradley
Під покровом молочного лісу (2014) ... Mr. Ogmore
The Place We Go to Hide (2014) ... Quentin
Доктор Хто: Компаньйони (2013) ... Thomas Milligan
Walking Stories (2013) ... Jarrod
Gothica (2013) ... Victor Frankenstein
Таємниця Крикли-холу (2012) ... Gabe Caleigh

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тома Елліса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тома Елліса

Valerie

5 листопада 2016, 16:14

А глаза такие.. Действительно как у чертика..с огоньком... Редкие глаза, на них хочется смотреть.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...