Люцифер зустрічається з Богом на новій фотографії зі зйомок 5 сезону

14 серпня 2020,  16:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фентезійного серіалу Том Елліс «Люцифер» поділився в соцмережах чорно-білою закулісною фотографією, де його диявол возз'єднується зі своїм всемогутнім батьком. Тобто з самим Богом.

П'ятий сезон «Люцифера» готує нам чимало сюрпризів, як показує його трейлер (див. вище), включаючи прибуття в Лос-Анджелес брата-близнюка Люцифера Михаїла, який вирішує скористатися відсутністю брата, щоб вкрасти його життя.

Але в трейлері відсутній ще один ключовий персонаж, на зустріч з яким ми так довго чекали. Батько Люцифера, якого ми всі знаємо як просто Бога. Його роль в майбутніх серіях виконає актор Денніс Гейсберт.

На новому знімку, зробленому за лаштунками 5 сезону, Елліс і Гейсберт щось вивчають на папері в перерві між сценами, і в його описі Елліс вирішив пожартувати над непростими відносинами їхніх персонажів:

За лаштунками з Деннісом Гейсбертом, також відомим як Бог, на зйомках серіалу «Люцифер». Не впевнений, але думаю, що він говорить мені, що мені робити. Знову.

Раніше спільним селфі з Творцем поділилася актриса Леслі-Енн Брандт, яка в серіалі «Люцифер» грає роль Мейз.

Оскільки і там, і тут Гейсберт з'являється в одному й тому ж одязі, можна припустити, що обидва цих знімка були зроблені за лаштунками однієї й тієї ж серії, так що у Бога буде відносно невелика за часом роль.

Або ж цей сірий кардиган є уніформою Бога, і він завжди його носить.

Дізнаємося вже скоро, оскільки до прем'єри нових серій «Люцифера» залишився всього 1 тиждень вона відбудеться вже у наступну п'ятницю, 21 серпня.

2077 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: