Новини серіалів про (2013 – ...)

26 травня 2020,  17:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після заяви Рубі Роуз про те, що вона прийняла рішення покинути серіал «Бетвумен», відомий діджитал-художник BossLogic запропонував на роль Кейт Кейн зірку ситкому «Бруклін 9-9» Стефані Беатріз.

Читати далі...
28 квітня 2020,  16:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальна серія 7 сезону американського ситкому про копів «Бруклін 9-9» зігріла наші серця поповненням в сім'ї Джейка та Емі. І всієї їхньої поліцейської дільниці, яка тут же прийшла їх привітати.

Читати далі...
14 лютого 2020,  23:01 | Новини серіалів

На честь прем'єри 7 сезону хітового поліцейського ситкому «Бруклін 9-9», що відбулася 6 лютого, канал NBC поділився ще одним трейлером в стилі заставки знаменитого серіалу 80-х «Команда "А"».

Комедійний серіал від сценаристів Деніела Дж. Гура і Майкла Шура слідує за пригодами незрілого, але талановитого і відважного детектива Джейка Перальта (Енді Семберг) та інших співробітників поліції 99-го округу Брукліна: детектива Рози Діас (Стефані Беатріз), лейтенанта Терренса Джеффордса (Террі Крюс), сержанта Емі Сантьяго (Мелісса Фумеро), детектива Чарльза Бойла (Джо Ло Трулі), парочкою детективів Майкла Гічкока (Дірк Блокер) і Нормана Скаллі (Джоель Маккіннон Міллер) та... колишнім капітаном Реймондом Голтом (Андре Брогер), якого понизили до патрульного.

Нова серія ситкому «Бруклін 9-9» вийде 21 лютого за українським часом. А старі сезони ви поки можете переглянути на телеканалі Paramount Comedy, де вони транслюються з українським перекладом.

10 січня 2020,  16:01 | Новини серіалів

Веселі пригоди найбільш несерйозної поліцейської дільниці в Нью-Йорку набувають геройського антуражу 80-х в новому трейлері 7 сезону популярного комедійного серіалу «Бруклін 9-9», який вийшов сьогодні.

Американський ситком, на чиєму рахунку є 2 премії «Золотий глобус», слідує за Джейком Перальтою (Енді Семберг), незрілим, але талановитим детективом поліції в 99-го округу Брукліна. У нього часто виникають конфлікти з капітаном Реєм Голтом (Андре Брогер), але коли в новому сезоні капітана понижують на посаді, і місто занурюється в хаос, Перальта і Голт повинні об'єднатися і стати напарниками, щоб подороти злочинність.

Серіал «Бруклін 9-9» повернеться з новими серіями через місяць, 6 лютого. А поки ви можете подивитися минулі пригоди цих героїв на телеканалі Paramount Comedy зі смішним українським перекладом.

20 травня 2016,  19:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На новый сезон были продлены «Сверхъестественное», «Стрела», «Агенты Щ.И.Т.», «Анатомия страсти», «Полиция Чикаго», «Готэм», «Элементарно», в общем, около 70 американских сериалов. Какие еще сериалы вернутся через несколько месяцев, а с кем приходится прощаться, читайте далее.

Читати далі...
4 вересня 2015,  15:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сценарист Майкл Шура і продюсер Метт Хаббард, які працювали разом над ситкомом «Парки і зони відпочинку», знімуть новий комедійний серіал на сімейну тему.

Новий ситком розповість про міжрасову подружню пару Ендрю і Джозі, які щасливо одружені. Але їх життя зміниться, коли вони змушені переїхати ближче до сім'ї Джозі в штат Міссурі.

Сценарієм ситкому займеться Хаббард, який працював над «Студією 30», а Шура, який є творцем «Брукліна 9-9», стане разом з ним продюсувати.

Їм буде допомагати продюсер та володар 3 «Еммі» Девід Майнер, працював над трьома вищевказаними серіалами.

Новий і поки безіменний серіал, якщо йому дадуть зелене світло, буде виходити на каналі NBC.

3 вересня 2015,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Настала осінь, значить, пора готуватися до повернення своїх улюблених серіалів і до прем'єр різних новинок, якими обіцяє порадувати зарубіжний телесезон 2015-2016. Дуже складно запам'ятати, коли точно вийдуть нові і такі довгоочікувані серії, тому ми склали графік телепрем'єр осені.

«Доктор Хто», «Абатство Даунтон», «Касл», «Правильна дружина», «Як уникнути покарання за вбивство», «Стріла», «Американська історія жахів», «Щоденники вампіра», «Фарго»... які тільки серіали незабаром не повертаються на екрани.

Не забудьте і про прем'єри, як, наприклад, «Кат», «Королеви крику», «Супергерл», «Області темряви», «Герої: Відродження» та багато інших, які можна підібрати собі до смаку у списку нижче.

Читати далі...