«Бруклін 9-9»: Джейк та Емі стали батьками у фінальній серії 7 сезону

28 квітня 2020,  16:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальна серія 7 сезону американського ситкому про копів «Бруклін 9-9» зігріла наші серця поповненням в сім'ї Джейка та Емі. І всієї їхньої поліцейської дільниці, яка тут же прийшла їх привітати.

Джейк Перальта (Енді Семберг) та Емі Сантьяго (Мелісса Фумеро) так довго до цього йшли і нарешті стали батьками, чому вони невимовно раді, але в даному фрагменті Джейк переживає, як їм вдасться суміщати батьківство з їхньою божевільною роботою в поліцейській дільниці.

Зате Емі впевнена, що у них все вийде, хоча народження їхньої дитини було справжнім божевіллям з пожежними, відключенням електрики в усьому Брукліні, танцями в стилі хіп-хоп та пограбуванням банку.

Пара вирішила назвати свого сина Маком, і першим, хто знайомиться з ним з їхніх колег, стає Бойл (Джо Ло Трульо), який просить, щоб тепер його називали дядьком Чі-Чі, але Джейк та Емі все одно називають його дядьком Чарльзом.

А слідом за Бойл до палати заходять з привітаннями Діас (Стефані Беатріз), Террі (Террі Крюс), Голт (Андре Брогер), Хічкок (Дірк Блокер) та Скаллі (Джоель Маккіннон Міллер), які зіграли в народженні дитини не останню роль.

Вже з нетерпінням чекаємо, коли всі вони по черзі будуть няньчити дитину Джейка і Емі в 8 сезоні, а поки, щоб не сумувати, переглядаємо старі серії.

3245 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: