Андре БрогерAndre Braugher

Андре Брогер / Andre Braugher
Народився 1 липня 1962
Зріст: 183 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Outliving Emily (2015) ... Tim (Segment 5)
Гравець (2014) ... Dean Fuller
Кінь БоДжек (2014) ... Woodchuck Coodchuck-Berkowitz
The Road to the Super Bowl (2014) ... актор
Бруклін 9-9 (2013) ... Captain Ray Holt
$ 100 000
The Pleasures of Being Out of Step (2013) ... актор
Коп з сокирою (2012) ... Lobster Man
Відчайдушні заходи (2012) ... Captain Marcus Chaplin
Ізгої з Бейтауна (2012) ... Millard
Rosita Lopez for President (2012) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...