Новини про серіал (2018 – ...)

4 липня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «911 служба порятунку» Раян Гузман проводить екзорцизм в прямому ефірі, який йде не за планом і звільняє справжнього демона, в українському трейлері містичного горора «Година диявола».

Читати далі...
10 червня 2020,  21:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ідеальний розіграш в мережі відправляється прямісінько у пекло. Цього літа на екрани українських кінотеатрів вийде містичний горор «Година диявола», головну роль в якому виконає зірка серіалу «911 служба порятунку» Раян Гузман.

Читати далі...
5 грудня 2019,  16:48 | Новини серіалів

Зірка франшизи «Володар перснів» Лів Тайлер стає відважним парамедиком у новому драматичному серіалі «9-1-1: Lone Star».

Спін-офф серіалу «9-1-1 служба порятунку» слідує за розумним копом з Нью-Йорка Овеном Стрендом (Роб Лоу), який разом зі своїм сином переїжджає до Остіна, штат Техас, і повинен знайти баланс між порятунком тих, хто відчайдушно потребує допомоги, та вирішенням своїх власних проблем. В Остіні він засновує свою команду по боротьбі з надзвичайними ситуаціями, але, зустрівши парамедика Мішель Блейк (Тайлер), розуміє, що заслужити авторитет на новому місці буде непросто.

Прем'єрна серія серіалу «9-1-1: Lone Star» вийде на екрани 19 січня.

15 серпня 2019,  20:14 | Новини серіалів

Безтурботний літній відпочинок перериває гігантське цунамі, яке обрушується на місто, в тизер-трейлері 3 сезону драматичного серіалу «911 служба порятунку».

Серіал «911 служба порятунку», де грають Анджела Бассетт, Пітер Краузе та Дженніфер Лав Г'юітт, слідує за напруженою і відповідальною роботою поліцейських, парамедиків та пожежників, які опиняються в найбільш страшних, шокуючих і перехоплюючих подих ситуаціях, що межують зі смертю. І в нових серіях їм та їхньому місту належить жахливе випробування у вигляді цунамі, що накриває пляж та прибережні райони в розпал купального сезону.

Прем'єра 3 сезону серіалу «911 служба порятунку» відбудеться 23 вересня.

11 вересня 2018,  18:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Та, що говорить із привидами» і «Мислити як злочинець» Дженніфер Лав Г'юітт приєдналася до акторського складу драми «911 служба порятунку», і ви можете побачити її героїню в новому трейлері 2 сезону.

«911 служба порятунку» слідує за напруженою і відповідальною роботою поліцейських, парамедиків та пожежників, які опиняються в найбільш страшних, шокуючих та перехоплюючих подих ситуаціях. Головні ролі в серіалі виконують Анджела Бассетт («Американська історія жахів», «Чорна пантера») та Пітер Краузе («Клієнт завжди мертвий», «Батьки»).

Г'юітт втілить у нових серіях Медді Кендалл, сестру Бака (Олівер Старк). Вона залишила позаду відносини, де було присутнє домашнє насильство, і вирішила перекваліфікуватися з медсестри в оператора колл-центру служби 911, щоб знову допомагати людям.

«911 служба порятунку» повертається на екрани 23 вересня.