Новини про серіал (2005 – ...)

6 лютого 2020,  19:20 | Новини фільмів

Замість тизера чи нового трейлера супергеройський екшен «Диво-жінка 1984» отримав на Супербоулі кумедний рекламний ролик за участю головної героїні. І ви б нізащо не здогадалися, що саме їй доручили рекламувати.

Реклама триває всього 14 секунд і починається, як одна зі сцен сиквела «Диво-жінки», де амазонка Діана (Галь Гадот) переслідує бандитів в торговому центрі. Вона ловить одного з них за допомогою свого чарівного ласо, як раптом з'являється зірка ситкому «У Філадельфії завжди сонячно» Чарлі Дей з кошиком брудної білизни і... капсулами з гелем Tide. Діана каже, що вони не будуть прати сьогодні, і Дей йде, кажучи: «Добре, завтра теж підходить».

У січні Гадот поділилася новою закулісною фотографією фільму «Диво-жінка 1984», на якій вона цілує свою каскадерку. Прем'єра сиквела, режисером якого виступає Петті Дженкінс, відбудеться влітку, 4 червня.

5 вересня 2019,  19:02 | Новини серіалів

Шалена п'ятірка власників ірландського бару повертається в офіційному трейлері 14 сезону комедійного серіалу «У Філадельфії завжди сонячно», який був тричі номінований на престижну телепремію «Еммі».

Героями знаменитого серіалу Гленна Говертона і Роба МакЕлхенні виступають близнюки Денніс (Говертон) та Ді (Кейтлін Олсон), їх не менш дивакуватий батько Френк (Денні ДеВіто) та їхні друзі Чарлі (Чарлі Дей) і Мак (МакЕлхенні). Вони разом тримають ірландський бар у далеко не найкращому районі Філадельфії і постійно влипають в різні божевільні та смішні ситуації.

Нові серії ситкому «У Філадельфії завжди сонячно» стартують на американському телебаченні 25 вересня. У той же день відбудеться прем'єра 2 сезону комедійного серіалу «Самотні батьки».

17 листопада 2018,  01:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарні голлівудські актори Майкл Дуглас і Алан Аркін грають веселих давніх друзів у другому трейлері комедійного серіалу «Метод Комінскі», який продюсує компанія Netflix разом з Warner Bros. Television.

Читати далі...
17 листопада 2015,  15:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Это зимнее межсезонье мира зарубежных сериалов наполнено громкими возвращениями и премьерами. Чтобы вы не пропустили выход уже любимого или только заинтересовавшего вас сериала, мы подготовили полный график премьер, которые будут происходить с ноября 2015 года до февраля 2016, включительно.

Читати далі...