Ванда, Віжн та близнюки нагадують Суперсімейку на кадрі фіналу «Ванда/Віжн»

10 березня 2021,  20:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В одній зі сцен фінальної серії серіалу «Ванда/Віжн», яка вийшла минулого тижня, Ванда, Віжн та їхні діти Біллі і Томмі встали пліч-о-пліч, готові битися зі злодіями і захищати свою сім'ю. І в цей момент вони нагадали глядачам героїв знаменитого мультфільму «Суперсімейка».

Заключна серія супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» раз у раз змушувала відкривати рот від подиву і переживати за нашу марвелівську суперсімейку, тому ви могли не помітити, як вони «випадково» стали в ту ж позу, що й суперсімейка Паррів з популярної франшизи від Pixar та Disney.

На щастя, новий промо-кадр фіналу за участю Ванди (Елізабет Олсен), Віжна (Пол Беттані), Біллі (Джуліан Гілліард) і Томмі (Джетт Кліне) дозволяє сповна насолодитися цією блискуче поставленою сценою (спасибі режисерові Метту Шекману).

А цитата на кадрі оптимістично нагадує:

Сім'я це назавжди.

Дана сцена була не єдиним моментом, коли Шекман вирішив порадувати глядачів відсиланнями до «Суперсімейки».

У 6 серії, яка була присвячена Гелловіну, під час епізоду, коли Ванда та її «брат» П'єтро (Еван Пітерс) йдуть вечірнім Вествью, поки Біллі і Томмі збирають у сусідів цукерки, можна побачити, що в кінотеатрі міста показують мультфільм «Суперсімейка».

А оскільки альтернативна реальність у Вествью була створена за спогадами Ванди з її дитинства, можна сміливо заявити, що вона теж любить цей мультфільм.

Читайте також: Нові кадри фіналу серіалу «Ванда/Віжн» дозволяють в деталях розглянути суперкостюм Багряної відьми.

1389 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: