У супергеройському серіалі «Агата: Ковен Хаосу» зіграє зірка драмеді «Коли завмирає серце»

28 грудня 2022,  21:45 | Кастінг

Супергеройський серіал від Marvel Studios та платформи Disney Plus «Агата: Ковен Хаосу» продовжує збирати свій каст, і нещодавно до нього увійшов актор Джо Лок, якого ви можете знати завдяки хітовому молодіжному серіалу «Коли завмирає серце».

«Агата: Ковен Хаосу» буде продовженням/спін-офом серіалу «Ванда/Віжн» і розповість про його головну лиходійку Агату Гаркнесс, в ролі якої повертається Кетрін Ган.

Очікується, що серіал більш детально розкаже історію Агати, про минуле якої ми вже трохи знаємо завдяки одній серії «Ванда/Віжн», де була розкрита її справжня сутність, а також покаже, чим Агата займається після того, як Ванда (Елізабет Олсен) зробила її полонянкою образу «цікавої сусідки» у Вествью, яка та сама для себе обрала.

Роль Джо Лока поки тримається у суворій таємниці, як і ролі усіх інших членів касту, які втілять у цьому серіалі нових персонажів: разом з Ган та Локом у серіалі зіграють Обрі Плаза, Марія Діззія, Алі Ан, Сашір Замата та Петті ЛюПон. Частина з них точно втілять відьом з минулого чи майбутнього Агати.

Разом з Ган у спін-офі повернеться Емма Колфілд, яка також була сусідкою Ванди під час подій міні-серіалу «Ванда/Віжн», що вийшов на початку 2021 року.

Прем'єра супергеройського серіалу «Агата: Ковен Хаосу», зйомки якого стартували нещодавно, очікується у другій половині 2023 року.

А поки ви можете побачити Ган у детективній стрічці режисера Раяна Джонсона «Ножі наголо: Скляна цибуля», де головну роль виконує Деніел Крейг.

1143 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: