Новий трейлер «Доктора Стренджа в Мультивсесвіті божевілля» показує триокого Стренджа та дітей Багряної відьми

12 квітня 2022,  21:22 | Новини фільмів

Сценаристи Marvel Studios продовжують змушувати Ванду Максімофф страждати, і у свіжому трейлері супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» вона бачить своїх дітей Біллі та Томмі, які за секунду зникають.

Ми вперше познайомилися з Біллі (Джуліан Гілліард) та Томмі (Джетт Кліне) у другій частині серіалу «Ванда/Віжн», де Ванда (Елізабет Олсен) за допомогою магії хаосу воскресила Віжна (Пол Беттані) і створила для них ідеальне життя в містечку Вествью. Але, на жаль, наприкінці серіалу Ванда, ставши Багряною відьмою, була змушена відпустити свою фантазію та попрощатися з Віжном та дітьми.

У кінокоміксі «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», який буде частково супергеройським екшеном, а частково фільмом жахів, Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) звернеться по допомогу до Ванди. щоб врятувати мультивсесвіт, а також наші герої зіштовхнуться з різними версіями самих себе з інших всесвітів.

Наприклад, зі Злим Стренджем, у якого в новому трейлері на лобі відкривається третє око. І це зовсім не метафора.

Тим часом Ванда мріє возз'єднатися зі своїми дітьми, і трейлер показує, як щоночі їй сниться, що Біллі і Томмі повернулися, але потім вона прокидається і каже, що «щоранку стикається з одним і тим самим кошмаром» життям без своїх синів. А для Стівена кошмаром стає життя без його коханої Крістін Палмер (Рейчел МакАдамс).

Українська прем'єра екшену «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» запланована на 5 травня, і ми дуже сподіваємось, що на той час звільнимо Україну від російських окупантів і зможемо насолодитися новим шедевром від Marvel на великих екранах.

969 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: