Гаррі Стайлс і Емма Коррін зіграють подружжя у фільмі «My Policeman»

8 лютого 2021,  20:02 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Вибач, Чарльз, але Діана знайшла собі нового чоловіка. Актриса Емма Коррін, яка підкорила серця глядачів в ролі принцеси Діани в 4 сезоні серіалу «Корона», приєдналася до Гаррі Стайлса в кінострічці «My Policeman».

Події драми «My Policeman» будуть розвиватися наприкінці 1990-х, коли прибуття літнього чоловіка з інвалідністю Патріка в будинок Меріон і Тома запускає дослідження сейсмічних подій 40-річної давності: пристрасні відносини між Томом і Патріком у той час, коли гомосексуалізм був незаконним.

Стайлс зіграє молодого Тома, а Коррін його дружину Меріон в молодості, повідомляє сайт Deadline. Пошуки актора на роль молодого Патріка тривають.

Роль принцеси Діани принесла Коррін номінації на престижні премії «Золотий глобус», SAG Awards і Critics’ Choice Awards.

Ви також можете знати Коррін завдяки серіалу «Пенніворт» та фільму «Міс Погана поведінка». Роль у стрічці «My Policeman» стане першою головною жіночою роллю у кіно в кар'єрі актриси.

Стайлс дебютував у великому кіно в 2017 році, коли зіграв у військовому екшені Крістофера Нолана «Дюнкерк», який отримав 3 «Оскара». Зараз він зайнятий зйомками в новому режисерському проекті Олівії Вайлд «Don't Worry Darling».

1183 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: