Емма Коррін стануть лиходійкою у супергеройському фільмі «Дедпул 3»

31 серпня 2023,  20:44 | Кастінг

Зірка хітового історичного серіалу «Корона» Емма Коррін, де вони втілили молоду принцесу Діану, розкрили, що їхня героїня у кінокоміксі «Дедпул 3» буде лиходійкою.

Сюжет супергеройського екшену «Дедпул 3», що засновується на коміксах Marvel, тримається в суворому секреті, як і всі проєкти MCU, проте ми знаємо, що це буде спільна пригода легендарних суперників/ворогів Дедпула та Росомахи, яких знову втілять Раян Рейнольдс та Г'ю Джекман.

Також там очікуються камео від багатьох інших Людей Ікс (хоча поки що це лише чутки), але Коррін нещодавно зізналися в інтерв'ю, що вони будуть антагоністкою у третьому сольнику Дедпула. Кого саме вони зіграють, вони не розкрили, проте зазначили, що довго вивчали комікси, готуючись до цієї ролі, та «раді бути частиною [феномену Дедпула]».

Зйомки кінокоміксу «Дедпул 3» зупинилися через страйк голлівудських акторів, що триває з липня, тож може статися так, що його не встигнуть зняти й випустити у листопаді 2024 року, як планувалося раніше. Режисером майбутнього блокбастера виступає Шон Леві.

Минулого року Коррін зіграли головні жіночі ролі у новій екранізації роману «Коханець леді Чаттерлей» від Netflix та ЛГБТ-драмі «Мій поліцейський».

Незабаром вони втілять детектива у міні-серіалі «Вбивство на краю світу».

691 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: