«Хлопаки»: Ая Кеш показала костюм Ліберті та криваві фото зі зйомок фіналу 2 сезону

17 жовтня 2020,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь закінчення 2 сезону супергеройського серіалу «Хлопаки» актриса Ая Кеш, яка зіграла роль Грози, опублікувала в соцмережах рідкісні закулісні фотографії, одна з яких показує її в костюмі Ліберті. А решта містять серйозні спойлери про фінал.

Зі своєї першої появи на екрані Гроза стала справжньою зіркою 2 сезону, а потім з кожною серією глядачі все більше любили її ненавидіти.

Одним з головних секретів цієї супергероїні-нацистки, яка прийшла в Сімку на початку сезону на заміну Прозорого (Алекс Гесселл), виявилося те, що вона народилася ще в 1919 році в Німеччині, а в 70-х роках вона була американською супергероїнею з псевдонімом Ліберті (або Свобода).

Ми бачили Ліберті тільки у флешбеці, чиї події розгорталися вночі на трасі, так що насилу могли роздивитися її костюм, а тепер ми знаємо, що під тим плащем з капюшоном Ліберті приховувала своє світле волосся, чорну маску та синє плаття з гудзиками в два ряди.

Слідом за фотографією себе в образі Ліберті, Кеш поділилася трійкою знімків, які показують обличчя Грози з різними травмами, над якими знатно попрацювали талановиті гримери серіалу.

Ці жахливі опіки Гроза отримала, коли вирішила вбити Бекку (Шантель Ван Сантен), чим дуже розлютила її сина Раяна (Камерон Кроветті), який підсмажив нацистку своїми лазерами, показавши, що, можливо, володіє навіть більшою силою, ніж його батько Гоумлендер (Ентоні Старр).

А ось і фінальна фотографія нашої солодкої парочки психопатів Гоумлендера та Грози, яка була зроблена в тому ж лісі, де загинула Гроза у кінці фінальної серії.

Ех, ми вже за ними сумуємо.

Серіал «Хлопаки» повернеться на екрани з 3 сезоном у 2021 році.

7468 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: