«Хлопаки»: Гроза розкрила Гоумлендеру справжнє призначення Vought

29 вересня 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій серії 2 сезону хітового серіалу «Хлопаки» між Грозою та Гоумлендером відбулася відверта розмова, яка розкрила головний секрет не тільки супергероїні, а й всієї корпорації Vought.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про сюжет 6 серії 2 сезону «Хлопаків».

Весь 2 сезон ми дізнаємося фрагменти про минуле загадкової Грози (Ая Кеш). У 70-х роках вона була супергероїнею Ліберті (Свобода), а після на довгі роки зникла з радарів, поки не з'явилася в Сімці під ім'ям Гроза. Але її минуле виявилося ще більш темним, ніж можна було припустити.

У 6 серії 2 сезону, коли Гроза зрозуміла, що Гоумлендер (Ентоні Старр) віддаляється через її брехню та скритність, вона вирішила розповісти йому всю правду про себе та багатомільярдну корпорацію Vought.

Виявляється, Гроза народилася в 1919 році в Німеччині, а за часів Третього Рейху тісно дружила з Йозефом Геббельсом та Генріхом Гіммлером, найближчими людьми в оточенні Адольфа Гітлера.

У період правління Гітлера Гроза розділяла всі його погляди з приводу «вищої раси» білих людей і незабаром зустріла вченого-генетика Фредеріка Воута, творця препарату V, за якого потім вийшла заміж.

Гроза розкрила Гоумлендеру, що Фредерік ввів їй першу дозу препарату V, що наділило її суперздібностями і зробило невразливою. Так що саме Гроза/Ліберті є першим супером в історії людства.

Незважаючи на падіння Третього Рейху, Фредерік та Гроза продовжували плекати думку про перевагу білих над іншими расами, і саме з цією метою була створена корпорація Vought. Так, вони також дають препарат V темношкірим і азіатам, але роблять це лише в якості експерименту і щоб для решти світу і для США корпорація Vought та Сімка не видалися расистами.

Але Гроза все ще збирається втілити в життя їхню з чоловіком-нацистом мрію про білу вищість, створивши свою армію суперів, яку, як вона заявила, Гоумлендер «поведе вперед у світле майбутнє». І Гоумлендеру така ідея припала до душі, оскільки після цього вони з Грозою пристрасно поцілувалися.

Так що від успіху місії Хлопаків зі знищення Гоумлендера та Грози залежить тепер не тільки майбутнє Америки, а й усього людства, адже ця парочка збирається влаштувати Третю світову війну і геноцид вселенського масштабу.

Прем'єра 7 серії 2 сезону «Хлопаків» відбудеться в п'ятницю, 2 жовтня.

6600 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: